Facebook Pixel Αποκάλυψη-σεισμός για Ζαμπά - Σκάει βόμβα στον ΠΑΟΚ - Το πήρε απόφαση ο Σαββίδης
| 2018-11-20 13:52:00

Αποκάλυψη-σεισμός - Σκάει βόμβα στον ΠΑΟΚ - Το πήρε απόφαση ο Σαββίδης - Μόνο αν…

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-σεισμός - Σκάει βόμβα στον ΠΑΟΚ - Το πήρε απόφαση ο Σαββίδης - Μόνο αν…

Πρωτοσέλιδο που ανάβει φωτιές. Τι θα κάνει ο Ιβάν. Χοντρό παιχνίδι.

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί σήμερα η αποκάλυψη της εφημερίδας «Metrosport» για τον Λέο Ζαμπά. Όπως σημειώνει η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, έγκυρη σε θέματα που αφορούν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, υπάρχει ξένη ομάδα που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει πρωτοσέλιδα κάτι παραπάνω σχετικά με την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, ωστόσο δεν αποκλείεται όντως στον ΠΑΟΚ να έχουν ενόχληση από το εξωτερικό για τον νεαρό άσο.

Όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Λέο Ζαμπά διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για οποιαδήποτε καλή ομάδα εκτός συνόρων και με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα με την ασπρόμαυρη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει κάνει «κλικ» σε αρκετούς μνηστήρες.

Βεβαίως, σε αυτή τη φάση είναι πολύ πρώιμο να μιλάμε για οποιαδήποτε πρόταση που μπορεί να φτάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, η οποία αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ, όπως είχε διαρρεύσει όταν ο Λέο Ζαμπά υπέγραφε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.  

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ανεξάρτητα με όποιο ενδιαφέρον υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Βραζιλιάνο άσο, είναι βέβαιο πως στην Τούμπα δεν κάνουν αυτή τη στιγμή την παραμικρή σκέψη για πώληση του 20χρονου εξτρέμ. Ίσως, μάλιστα, είναι ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ της ομάδας που στη Θεσσαλονίκη δε συζητούν την παραχώρησή του.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Λέο Ζαμπά και θεωρούν πως τον επόμενο 1,5 χρόνο μπορεί να εκτοξεύσει την αξία του, ειδικά αν ο ΠΑΟΚ του χρόνου καταφέρει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα, λοιπόν, και να προκύψει τώρα μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, το πιο πιθανό, αν όχι σίγουρο, είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» θα την αρνηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Ουάρντα στον ΠΑΟΚ - «Τα σπάει» όλα στην Τούμπα Έλληνας άσος - Σκάει τρελή αποχώρηση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags