Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι ισχύει για Ερνάνι και Άλεφ - Απόσταση με Λαμπρόπουλο
| 2018-11-20 18:29:00

Βράζει όλη η ΑΕΚ - Τριπλό χτύπημα, αλλά... δεν τον θέλει ο Μαρίνος - «Κλωτσάει» βασικός και «χαμός»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βράζει όλη η ΑΕΚ - Τριπλό χτύπημα, αλλά... δεν τον θέλει ο Μαρίνος - «Κλωτσάει» βασικός και «χαμός»

Κι άλλος πονοκέφαλος για τη διοίκηση. Τι παίζει με Πορτογαλία.

Καθώς πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τα σενάρια για την ΑΕΚ «φουντώνουν», μιας και θεωρείται δεδομένο ότι η Ένωση θα κινηθεί για μεταγραφική ενίσχυση.

Στο «κάδρο» των υποψηφίων για τις θέσεις των εξτρέμ μπήκε ξανά ο Ερνάνι, καθώς οι Πορτογάλοι γράφουν πως η Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε η υπόθεση δεν προχώρησε εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της Πόρτο, στην Πορτογαλία όμως γράφουν ότι τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά επειδή ο Ερνάνι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, το θέμα του αριστεροπόδαρου εξτρέμ φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει και τώρα. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν πως αποτελεί παίκτη, για τον οποίο δεν «τρελαίνεται» ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θα είναι έκπληξη εάν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτησή του.

«Άκυρο» για Άλεφ

Κατά τα άλλα, δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι η Ένωση σκοπεύει να ξεκινήσει διαδικασίες για το «σπάσιμο» της ρήτρας αγοράς του Άλεφ, επιδιώκοντας να διαπραγματευτεί με τη Μπράγκα την απόκτηση του παίκτη νωρίτερα από το τέλος του δανεισμού του και να τον αγοράσει με μικρότερο αντίτιμο από τα 1.8 εκατομμύρια, που προβλέπει το buy-out.

Παρ’ όλα αυτά, πηγές από την Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την πλευρά της Μπράγκα. Από την Ιβηρική, επίσης, προκύπτει η πληροφορία ότι η πορτογαλική ομάδα είναι σύλλογος που σπανίως συναινεί σε τέτοιου είδους προτάσεις και δεν συνηθίζει να υποχωρεί από τις αρχικές της απαιτήσεις. Ήτοι, οι Πορτογάλοι ζητούν 1,8 εκατ. ευρώ ακατέβατα.

Ζόρια με Λαμπρόπουλο

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, οι οποίες έχουν αποτελέσει μείζον θέμα φέτος στην ΑΕΚ, δεν φαίνεται να είναι καλές οι εξελίξεις για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, καθώς αποκαλύφθηκε σήμερα πως υπάρχει απόσταση μεταξύ του παίκτη και της ομάδας στις διαπραγματεύσεις.

Η υπόθεση φαίνεται πως έχει… ψωμί ακόμα, μιας και ο Έλληνας διεθνής είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη πως το βασικό του κίνητρο για το νέο συμβόλαιο είναι το οικονομικό. Όχι μόνο αυτό, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να «σκάσει» καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον αμυντικό της Ένωσης.

Συνεπώς, το όνομα του Λαμπρόπουλου προστίθεται σε αυτά των Μπακασέτα, Σιμόες και Λόπες, που απασχολούν την ΑΕΚ και παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις με Αραούχο - Νέες πληροφορίες για τη μάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Τι θα γίνει;

Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Ονόματα που… σοκάρουν - «Μπλόφα» Τίγρη ή… έγκλημα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags