Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες: «Δύο ταλεντάρες έτοιμες για τον Ολυμπιακό - Τον έναν τον θέλει και ο ΠΑΟΚ»
| 2018-11-20 20:26:00

Τρομερές ατάκες: «Δύο ταλεντάρες έτοιμες για τον Ολυμπιακό - Τον έναν τον θέλει και ο ΠΑΟΚ»

του Γιώργου Κτενά
Τρομερές ατάκες: «Δύο ταλεντάρες έτοιμες για τον Ολυμπιακό - Τον έναν τον θέλει και ο ΠΑΟΚ»

Δύο «ειδικοί» στο Sportdog περνούν από ακτινογραφία τους ερυθρόλευκους στόχους.

Παιδομάζωμα ετοιμάζεται να κάνει ξανά ο Ολυμπιακός στην ελληνική αγορά, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να σαρώνει ο,τι καλύτερο υπάρχει.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Φώτης Ιωαννίδης, βρίσκεται μεταξύ άλλων στη λίστα των Ερυθρόλευκων και το sportdog επικοινώνησε με τον Σπύρο Λιβαθηνό, που τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Εθνική Νέων, για να μάθει περισσότερα για εκείνον.

«Ο Φώτης είναι ποδοσφαιριστής που πρόλαβα στη θητεία μου στην Εθνική ομάδα. Είναι φυσικό για αυτό το παιδί να γράφουν ότι ενδιαφέρει μεγάλες ομάδες, κι εγώ μόνο ωραία πράγματα έχω να πω για εκείνον. Έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει και να κάνει σημαντική καριέρα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σπύρου Λιβαθηνού στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είναι δυνατό παιδί, δουλεύει πολύ και έχει καλή ταχύτητα. Είναι γιος του Βασίλη Ιωαννίδη, είναι πάντα κοντά στις φάσεις και έχει ευχέρεια στο γκολ. Η θέση του είναι καθαρά εκείνη του επιθετικού. Είναι καλό παιδί, χαμογελαστό και ευχάριστο. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα».

Στην ερώτηση για το αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, απάντησε: «Είναι παιδί με καλές προδιαγραφές, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. Είναι πολλά που μπορούν να συμβάλουν ή όχι για να κάνει καριέρα ένας ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι αφενός να πάρει την ευκαιρία από μια μεγάλη ομάδα αλλά και το γεγονός ότι έχει τις προδιαγραφές για να κάνει σημαντική καριέρα».

«Μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό - Ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ»

Πλην του Ιωαννίδη, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Λιάβα, που διακρίνεται με τη φανέλα του Παναιτωλικού φέτος. Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του Panaitolikos News, Αλέξανδρο Κουτσιούμπα, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού.

«Η φυσική θέση του Γιώργου Λιάβα είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα. Στον Παναιτωλικό ο Τραϊανός Δέλλας τον καθιέρωσε στη θέση του αμυντικού χάφ. Κατ' ανάγκη μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός (σε σπάνιες όμως περιπτώσεις)», ήταν στο αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου, που στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Στις προπονήσεις δίνει πάντα το 100% και δεν είναι τυχαίο ότι τυγχάνει εμπιστοσύνης προπονητή και διοίκησης σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Ώριμος και φιλόδοξος. Θέλει να ξεχωρίζει».

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει με το παιχνίδι του;

«Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει μια απίστευτη ωριμότητα και εμπειρία στο παιχνίδι του, με σίγουρες πάσες, πολύ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά (στον ανασταλτικό τομέα ξεχωρίζει σε σχέση με την επιθετική του ικανότητα) και δύναμη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής βέβαια που έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης».

Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού; Υπάρχει επαφή με τους Ερυθρόλευκους;

«Κατά τη γνώμη μου θέλει να ''ψηθεί'' ακόμη για να ανέβει στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και το κυριότερο να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό για να κάνει το βήμα παραπάνω. Παρ' όλα αυτά έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει. Απ'όσο ξέρω κάτι επίσημο δεν υπάρχει, ακούστηκε κατά το παρελθόν και ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags