Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη αποκάλυψη - Θα γίνει με VAR ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-20 20:17:00

Μεγάλη αποκάλυψη - Θα γίνει με VAR ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη - Θα γίνει με VAR ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

Σχέδιο που ανατρέπει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή του VAR στις ελληνικές διοργανώσεις έχει καθυστερήσει, ο Πέτρος Κωνσταντινέας αποκάλυψε ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί με τη βοήθεια της τεχνιλογίας!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαϊδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση θα επιδιώξει να υπάρξει χρήση του VAR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 18 Μαΐου 2019!

«Να σας κάνω μια αποκάλυψη για το VAR. Υπάρχει μια περίπτωση να προλάβουμε τον τελικό. Έχει αργήσει πολύ η υπόθεση, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που θέλει εννιά μήνες εκπαίδευση για να γίνει χρήση του VAR. Τι να κάναμε; Δεν είμαστε ειδικοί για να το προβλέψουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντινέας.

«Και οι ξένοι διαιτητές κάνουν λάθη. Όταν κάνει ο ξένος λάθος, κανένας παράγοντας δεν μιλάει. Μέχρι καμία συνέντευξη φτάνουν. Σκεφτείτε να τα κάνει αυτά Έλληνας... Αν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν βάλουν πλάτη και να τους διαχειριστούν σωστά, έτσι όπως γίνεται στην Αγγλία, πως θα βελτιωθεί και ο Έλληνας διαιτητής; Αλλιώς βλέπω να μένουμε με τους ξένους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού». υποστήριξε επίσης ο βουλευτής αναφορικά με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι της Superleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags