Facebook Pixel «Κόλαση» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτο «ντου» για τον Μασούρα - Γι’ αυτό τον «αρπάζει»
| 2018-11-21 10:45:00

«Κόλαση» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτο «ντου» στον… κλεισμένο - Γι’ αυτό τον «αρπάζει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Απίστευτο «ντου» στον… κλεισμένο - Γι’ αυτό τον «αρπάζει»

Δημοσίευμα που ανάβει φωτιές. Πραγματικός χαμός κι όλα στον αέρα.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Metrosport», η οποία αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της σε δυναμικό «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Μασούρα.

Από την άποψη ότι ο Δικεφάλος δεν είχε εμπλακεί μέχρι τώρα στα σενάρια για τον Έλληνα άσο του Πανιωνίου (σε αντίθεση με την ΑΕΚ) κι ενώ στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ υπάρχει πληθώρα επιλογών για τη γραμμή κρούσης. Από την άλλη, στην Τούμπα πάντα εξετάζουν τις καλές λύσεις από την εγχώρια αγορά, ειδικά όταν πρόκειται για Έλληνες παίκτες που έχουν γίνει διεθνείς.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Μασούρας εκπροσωπείται από τον Χρήστο Γάτση, ο οποίος είναι μάνατζερ των Αμρ Ουάρντα και Νίκου Καρέλη, οπότε υπάρχει καλή επαφή του ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο ατζέντη.

Στο μεταξύ, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αποδεικνύει και κάτι ακόμα σχετικά με τον 24χρονο επιθετικό. Ότι προς το παρόν δεν έχει «κλείσει» σε καμία ομάδα, παρά τα όσα γράφονται τελευταία για τον Ολυμπιακό.

Όπως σας έχουμε γράψει σε αρκετά ρεπορτάζ, ναι μεν οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα άσο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση οριστική συμφωνία με τον Πανιώνιο. Διαφορετικά, είναι αδύνατον η συγκεκριμένη εφημερίδα να έβγαινε σήμερα με πρωτοσέλιδο «χτύπημα» σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Μασούρα.

Όπως και να έχει, αναμένεται να παιχτούν ακόμα αρκετά επεισόδια στο σήριαλ που έχει ξεκινήσει με τον διεθνή επιθετικό και στην παρούσα φάση όλα τα σενάρια μοιάζουν πιθανά. Ακόμα και το ενδεχόμενο ο παίκτης να μην πάρει μεταγραφή τον Γενάρη και να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το τέλος της σεζόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόταση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Αυτή η ομάδα του δίνει πάνω από 5 εκατ. ευρώ - Απίστευτο για ποιον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags