Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Νικολακόπουλου για Μαρτίνς και τη διακοπή του πρωταθλήματος
| 2018-11-21 15:14:00

Ατάκα Νικολακόπουλου για Μαρτίνς και τη διακοπή του πρωταθλήματος

Sportdog Team
Ατάκα Νικολακόπουλου για Μαρτίνς και τη διακοπή του πρωταθλήματος

Ο μπαρουτοκαπνισμένος ρεπόρτερ πήρε θέση.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο της Κυριακής για την 11η αγωνιστική της Super League και ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην κακή εμπειρία που είχαν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» μετά από διακοπή πρωταθλήματος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε κακή εικόνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με την απόδοσή του στο εντός έδρας 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης με το γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις, τονίζοντας ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και 1-2. Όπως επίσης και στην εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 1-0 (μοναδική νίκη των Κρητικών έως τώρα) τον περασμένο Οκτώβριο που σημειώθηκε μετά και πάλι από διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι έχει μπει σε δεύτερες σκέψεις για την ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός και ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ποιους θα χρησιμοποιήσει από την αρχή κόντρα στους Περιστεριώτες. Για παράδειγμα προσπαθεί να ζυγίσει τις κατάσταση στο δεξί άκρο της άμυνας με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Βασίλη Τοροσίδη, που προέρχονται από υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags