Facebook Pixel Απίστευτο: «Ψήφισαν» Λεωφόρο για την Εθνική - Αυτή είναι η καλύτερα έδρα - «Έχασε» το Καραϊσκάκη
| 2018-11-21 15:52:00

Απίστευτο: «Ψήφισαν» Λεωφόρο για την Εθνική - Αυτή είναι η καλύτερα έδρα - «Έχασε» το Καραϊσκάκη

Sportdog Team
Απίστευτο: «Ψήφισαν» Λεωφόρο για την Εθνική - Αυτή είναι η καλύτερα έδρα - «Έχασε» το Καραϊσκάκη

«Απόφαση» που κανείς δεν περίμενε. Τρελό «άκυρο» στην επαρχία.

Το πρώτο θέμα για την Εθνική ομάδα έχει αναδειχθεί ποια θα είναι η επόμενη έδρα της, μιας και η επιλογή του ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια του Νational League αποδείχθηκε κατά γενική ομολογία καταστροφική. 

To sportdog.gr ανέβασε σχετική ψηφοφορία στη σελίδα του στο Facebook, όπου οι περισσότεροι αναγνώστες ψήφισαν ως την ιδανική έδρα της «γαλανόλευκης» το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Μάλιστα, το παραδοσιακό γήπεδο του Παναθηναϊκού κέρδισε κατά κράτος την επιστροφή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία ήταν η δεύτερη επιλογή στις προτιμήσεις των οπαδών. 

Πολύ πιο πίσω και με σαφώς λιγότερες ψήφους ήταν οι έδρες στην επαρχία, όπως το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό, οι οποίες επίσης φέρεται να έχουν πέσει στο τραπέζι για την ελληνική ομοσπονδία. 

Προφανώς, οι οπαδοί κρίνουν ότι η Εθνική πρέπει να παίζει σε ένα γήπεδο... καμίνι, το οποίο παράλληλα δε χρησιμοποιείται από κάποια συλλογική ομάδα. Και η ιστορική «Λεωφόρος» πληροί αυτά τα κριτήρια, αν και για πολλούς είναι ένα γήπεδο πολύ παλιό που δεν έχεις τις ανέσεις που απαιτεί η σύγχρονη εποχή στο ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags