Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ - Τι ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς
| 2018-11-21 20:29:00

Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ - Τι ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ - Τι ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς

Πολύ σπουδαία είδηση.

Μετά την πρώτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι αρμόδιοι φορείς υλοποίησαν την πρώτη από τις δεσμεύσεις συνεργασίας προς τον ΠΑΟΚ με φόντο το νέο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση των σχεδίων για τη Νέα Τούμπα πραγματοποιήθηκε με την συμβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι δύο αρμόδιες αρχές υλοποίησαν την πρώτη δέσμευσή τους και προχώρησαν στην σύσταση της ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί με τα θέματα του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ.

Μετά τη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου κι ακολούθησε την ψήφιση της τροπολογίας με την οποία το ΤΕΕΘΑ παραχώρησε την έκταση των 30 στρεμμάτων στον Δικέφαλο, τόσο ο Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όσο και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, υλοποίησαν την πρώτη από τις δεσμεύσεις συνεργασίας προς τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήρθε με την ανακοίνωση της σύσταση των επιτροπών που θα συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας, η οποία θα έχει ως στόχο να προβλέπει και να επιλύει όλα τα προβλήματα σχετικά με τη Νέα Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση στις 05.11 με την οποία γνωστοποίησε στο κοινό πως οι Νικόλαος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μπέφας, Χρήστος Κραβαρίτης, Σάββας Λαδόπουλος και Χρήστος Κορτίδης, θα είναι η εκπρόσωποί της στην ομάδα εργασίας.

Στις 20.11 ήταν η σειρά του Δήμου Θεσσαλονίκης να γνωστοποιήσει πως από την μεριά της οι Κωνσταντίνος Μπελιμπασάκης, Παρασκευή Φαρμάκη, Άννα Δημούλη, Δήμητριος Σωτηριάδης θα επωμιστούν την ευθύνη από την πλευρά του προκειμένου να διεκπεραιωθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ανέγερση των νέων Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ.Στις 20.11 ήταν η σειρά του Δήμου Θεσσαλονίκης να γνωστοποιήσει πως από την μεριά της οι Κωνσταντίνος Μπελιμπασάκης, Παρασκευή Φαρμάκη, Άννα Δημούλη, Δήμητριος Σωτηριάδης θα επωμιστούν την ευθύνη από την πλευρά του προκειμένου να διεκπεραιωθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ανέγερση των νέων Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ.

Το επόμενο βήμα είναι να πραγματοποιηθεί άμεσα μία νέα συνάντηση των επιτροπών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκινήσουν οι επόμενες ενέργειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags