Facebook Pixel Sportdog.gr | Και τώρα... γκολ για τον Παναθηναϊκό!
| 2018-11-22 12:48:00

Και τώρα... γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Και τώρα... γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Τρία ματς με ένα γκολ στη συγκομιδή του μετρά το «τριφύλλι».

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός. Τρεις διαδοχικοί αντίπαλοι που ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε.

Φυσικά, με τις ιδιαιτερότητες της εφετινής σεζόν, μόνο η εμφάνιση της Τούμπας προκάλεσε προβληματισμό.

Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν καλύτερος, απέναντι στον Ολυμπιακό έχασε ευκαιρία για το 0-2 αμέσως μετά το γκολ του Εργκους Κάτσε και στο τέλος έμεινε ικανοποιημένος με το Χ.

Σε Τούμπα και Φάληρο δημιούργησε ελάχιστες τελικές, αλλά σκόραρε μία φορά, ενώ στο μοναδικό εντός έδρας ματς δημιούργησε 3-4 καλές ευκαιρίες άνευ αποτελέσματος.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένας βατός αντίπαλος. Με 9 ήττες σε 10 αγωνιστικές και, βέβαια, ουραγός του πρωταθλήματος, δεν θεωρείται φόβητρο για τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι τα δεδομένα έδειχναν διαφορετικά, όμως τώρα οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει ότι ειδικά στην έδρα τους έχουν τον τρόπο να παίρνουν τη νίκη. Με το σπαθί τους!

Το θέμα είναι ότι πρέπει κάποιος να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Φεντερίκο Μακέντα απέχει και γενικώς είναι ντεφορμέ, ενώ οι εξτρέμ αγνοούν το γκολ.

Από τις 6 Οκτωβρίου (κι αυτό με πέναλτι) έχει να σκοράρει ο Παναθηναϊκός με εξτρέμ ή φορ, αφού κόντρα στον Πανιώνιο το έβαλε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και στο Φάληρο ο Εργκους Κάτσε.

Επειτα μπαίνει στην εξίσωση ο παράγοντας κούραση. Εντεκα παίκτες του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκαν σε αποστολές Εθνικών ομάδων και μέχρι να γυρίσουν, να ενσωματωθούν κ.τ.λ, πέρασε η μισή εβδομάδα.

Ειρήσθω εν παρόδω, αυτό είναι ένα ακόμη στοίχημα για τους εννέα από τους έντεκα παίκτες, δηλαδή εκείνους της Ελπίδων και της Νέων: να αποδείξουν ότι δεν αποσυντονίστηκαν από τη διακοπή.

Η υπόλοιπη ομάδα καλείται να αποδείξει ότι δεν… άδειασε μετά το θετικό πρόσημο των αγώνων με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, απέναντι σε μια ομάδα που δεν σκοράρει ούτε με… αίτηση (2 γκολ σε 10 ματς), αλλά τελευταία δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Ισως ένα σύστημα με δύο επιθετικούς να λειτουργήσει θετικά στην προκειμένη, δεδομένου ότι ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί περιορίζει σημαντικά τον τομέα της ανάπτυξης από τη δεξιά πτέρυγα. Ιδωμεν…

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags