Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό σενάριο για Μολέντο και Ολυμπιακό – Πώς «ντριμπλάρει» τον ΠΑΟ μέσω top ευρωπαϊκής ομάδας!
| 2018-11-22 19:54:00

Τρελό σενάριο για Μολέντο και Ολυμπιακό – Πώς «ντριμπλάρει» τον ΠΑΟ μέσω top ευρωπαϊκής ομάδας!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Μολέντο και Ολυμπιακό – Πώς «ντριμπλάρει» τον ΠΑΟ μέσω top ευρωπαϊκής ομάδας!

Νέος χαμός με τον Βραζιλιάνο άσο!

Ένα μεταγραφικό σενάριο που αναμένεται να προκαλέσει… σεισμό εάν επιβεβαιωθεί αποκάλυψε η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Σύμφωνα, με το εν λόγω ρεπορτάζ, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Ροντρίγκο Μολέντο να αγοραστεί από τη Ντόρτμουντ και να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό με αντάλλαγμα τον Μαντί Καμαρά, που έχει «γυαλίσει» στη γερμανική ομάδα. Με τον τρόπο αυτό, οι Ερυθρόλευκοι θα γλιτώσουν τη ρήτρα που φημολογείται πως υπάρχει υπέρ του Παναθηναϊκού για την αγορά του πρώην άσου του Τριφυλλιού από έτερη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Επεσα για ύπνο μεσημεριάτικα χτες. Σπάνια συμβαίνει, αλλά όταν γίνεται βλέπω φοβερά όνειρα. Κινηματογραφικές ταινίες κανονικές! Σκέφτομαι, μάλιστα, μερικά να τα πουλήσω ως σενάρια!

Αυτό που είδα χθες, όμως, θα το γράψω εδώ για να το θυμάμαι. Είδα, λοιπόν, πως η Ντόρτμουντ αγοράζει τον Μολέντο. Μόνο στα όνειρα η Ντόρτμουντ θα αγόραζε στόπερ, από την Βραζιλία, στα 32 του για να τον έχει τέταρτο-πέμπτο στο ρόστερ της. Μετά, είδα τον Καμαρά! Ναι, τον Καμαρά! Για τον οποίο, λέει, στη Βεστφαλία, έχουν τρελαθεί. Τόσο που θα κάνουν ό,τι τρέλα χρειάζεται για να τον κάνουν δικό τους.

Ακόμη και να αγοράσουν παίκτη που δεν χρειάζονται, που δεν ταιριάζει στα μεταγραφικά τους χούγια, μόνο και μόνο για να βοηθήσουν τους φίλους τους στην Ελλάδα (που μάλιστα τους «χρωστάνε» από την υπόθεση Καμπετσή) οι οποίοι τον θέλουν κολασμένα και έτσι, μέσω Βεστφαλίας, να γλυτώσουν από τον βραχνά της ρήτρας.

Βραχνάς που όσο και αν πάλεψαν το καλοκαίρι, δεν γίνονταν ν’ αποφύγουν. Από οπουδήποτε αλλού να γυρίσει Ελλάδα ο Μολέντο, ρήτρα δεν υφίσταται. Οπότε, γιατί να μην τον κάνουν «δώρο» στο πακέτο που ετοιμάζουν για τον Καμαρά; Μετά, ναι, ξύπνησα. Είπαμε, τα όνειρα που βλέπω δεν υπάρχουν…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags