Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσγειωμένος ο Ζαμπά - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα!
| 2018-11-23 15:08:00

Προσγειωμένος ο Ζαμπά - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Προσγειωμένος ο Ζαμπά - Τι είπε για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα!

Ο Βραζιλιάνος στο προσκήνιο. 

Μεταξύ άλλων τόνισε στον ARENA FM 89.4 πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από την βαθμολογική διαφορά που έχουν από τις άλλες ομάδες, ενώ στάθηκε και στους Μάτος και Μαουρίσιο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου:

Για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη: «Η προετοιμασία μας ήταν καλή για αυτό το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Κάθε μέρα είναι και καλύτερα, περνάνε οι μέρες και αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Παίζω σε μια ομάδα που είναι σαν οικογένεια και κάθε μέρα αισθάνομαι όλο και πιο όμορφα».

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: «Είμαι ένας παίκτης που παλεύω και δουλεύω συνέχεια, αλλά είμαι νεαρός και πρέπει να δουλέψω πολύ για να βελτιωθώ. Πρέπει συνέχεια να βελτιώνομαι και πρέπει να μάθω πολλά για να γίνει αυτό».

Για τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο: «Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλω να παίξω στην εθνική Βραζιλίας, θέλω να μπορέσω να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και πιστεύω πως μέσω του ΠΑΟΚ μπορώ να πραγματοποιήσω μερικά από τα όνειρά μου».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: «Σε κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μπαίνουμε για να κερδίσουμε, για να τα δώσουμε όλα. Υπήρξαν κάποια αποτελέσματα στο Γιουρόπα Λιγκ που δεν τα θέλαμε, μείναμε λίγο πίσω, όμως αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να συνεχίσουμε δυνατά, όσο περνάει θα είναι πιο δύσκολο να κερδίζουμε γιατί οι ομάδες θα μας διαβάζουν καλύτερα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, νικηφόρα».

Για το επικείμενο ματς με την Τσέλσι στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτό το παιχνίδι, γιατί όλος ο κόσμος θα το δει, αλλά περιμένουμε πως και πως το ματς με την Ξάνθη, αυτό προέχει».

Για τους διεκδικητές του τίτλου στο πρωτάθλημα και για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Είναι πολύ νωρίς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Είναι επικίνδυνες οι καταστάσεις, είναι όμως σημαντικές και οι νίκες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, δεν θέλουμε να επηρεαστούμε από την διαφορά που έχουμε προς το παρών και να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Λέο Μάτος, τον Μαουρίσιο και την βοήθεια του έχουν δώσει φέτος: «Ήταν και είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν δώρο θεού να έχω τον Λέο και τον Μαουρίσιο σε αυτήν την φάση της ζωής μου, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και έξω από αυτό. Εκτός γηπέδου με έχουν βοηθήσει αφάνταστα, μέσα από αυτούς έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη και μόνο να τους ευχαριστήσω μπορώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags