Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Λημνιού για Βιεϊρίνια – Τι είπε για Σαββίδη, πρωτάθλημα;
| 2018-11-23 16:24:00

Ατακάρες Λημνιού για Βιεϊρίνια – Τι είπε για Σαββίδη, πρωτάθλημα;

Sportdog Team
Ατακάρες Λημνιού για Βιεϊρίνια – Τι είπε για Σαββίδη, πρωτάθλημα;

Ο νεαρός εξτρέμ του ΠΑΟΚ μίλησε χωρίς φόβο και πάθος.

Ο άσος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετωπίζει στις προπονήσεις είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λημνιός δήλωσε:

Για την ως τώρα πορεία της ομάδας: «Είναι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις αλλά ο κύριος στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη δίψα για το Πρωτάθλημα και στον κόσμο και στον πρόεδρο και σε μας αφού η ομάδα έχει να το κατακτήσει πολλά χρόνια».

Για το αν η κατάκτηση του τίτλου έχει γίνει «ψύχωση» και το καλό ποδόσφαιρο έχει θυσιαστεί στον βωμό του αποτελέσματος: «Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη πίεση αφού είναι μεγάλη ομάδα. Από την στιγμή που ήρθε ο κ. Σαββίδης, για το οποίο όποιοι μιλάνε το στόμα τους στάζει μέλι, ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο, μεγάλωσε και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις».

Για το αν ο ίδιος αντέχει αυτήν την πίεση: «Αντέχω την πίεση, δεν έχει σημασία που είμαι 20 χρονών. Θέλω να κάνω πρωταθλητισμό, να παίξω σε υψηλό επίπεδο και μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνω πιο δυνατός. Το έχω δείξει και πέρσι, είναι η δεύτερη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ και συνεχίζω».

Για το αν πιστεύει ότι έχει δώσει αυτό που μπορούσε ή του λείπει κάτι που θα κυνηγήσει στο εξής: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ γνώριζα που πηγαίνω και τον πρώτο καιρό είχα άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού ερχόμουν σε μια καινούργια ομάδα και μια καινούργια πόλη αλλά όλα κύλησαν ομαλά. Όταν παίζω, θέλω να πάνε καλά τα πράγματα και σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έχω δώσει αυτά που πρέπει, ο προπονητής με εμπιστεύεται, μου δίνει ευκαιρίες. Τη δεύτερη χρονιά ξεκίνησα πάρα πολύ καλά στα προκριματικά του Champions League αλλά σε αυτήν την ηλικία το δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι καταστάσεις και να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου. Κάποιες φορές θα πας καλά, άλλες όχι. Απλώς πρέπει να κουμαντάρεις τον ενθουσιασμό σου. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags