Facebook Pixel Έτσι έκλεισε τον Μασούρα ο Ολυμπιακός - Τι θα κάνει ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά για Ρισβάνη
| 2018-11-23 19:40:00

Τρομερό μήνυμα με Μασούρα - «Δε μασάει» ο Μαρτίνς, σκάνε κι άλλες βόμβες - Χρυσάφι για τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό μήνυμα με Μασούρα - «Δε μασάει» ο Μαρτίνς, σκάνε κι άλλες βόμβες - Χρυσάφι για τον...

Γιατί... τρελάθηκε το αφεντικό του Ολυμπιακού, έρχονται αλλαγές.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες πρόλαβαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν… αστραπιαία μετά από σχετική του Βαγγέλη Μαρινάκη και πρόλαβαν τους Δικεφάλους που επίσης τον «τσέκαραν» και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα πως συνεχίζουν να έχουν το «πάνω χέρι» όσον αφορά την ελληνική αγορά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκλεισαν το deal δίνοντας στους Κυανέρυθρους ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα, καθώς ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ανδρούτσου, Βρουσάι και Νικολάου.

Το εντυπωσιακό βέβαια στη μεταγραφή του Μασούρα είναι η απόφαση του Ολυμπιακού να εντάξει άμεσα τον 24χρονο άσο στο ρόστερ του, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση δεν θα πάει στου Ρέντη το καλοκαίρι, αλλά τον Γενάρη. Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται με άνεση και στις δύο πτέρυγες, σίγουρα θα δώσει έξτρα λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος με τον νέο τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, έχει πολλά προβλήματα.

Ο Πορτογάλος κόουτς, που έδωσε το… οκ για τη μεταγραφή του Μασούρα, θα περιμένει να τον δει στις προπονήσεις και εφόσον πεισθεί ότι μπορεί να βοηθήσει, δεν θα διστάσει να του δώσει ακόμα και φανέλα βασικού!

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι δεδομένο πως έχει πρόβλημα στα εξτρέμ, καθώς δεν βρίσκει γκολ από τα άκρα και για αυτό δεν αποκλείεται εκτός του Μασούρα, να υπάρξει κι άλλη προσθήκη για τη συγκεκριμένη θέση, εφόσον βρεθεί κάτι καλό.  

Απίστευτο… μπάχαλο με Ρισβάνη, τρελά τα λεφτά!

Όσον αφορά τις προσθήκες ενόψει Γενάρη, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κουβέντα για τον Σπύρο Ρισβάνη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι εύκολη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν υπάρχουν ομοιότητες με την αντίστοιχη του Γιαννιώτη, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο πριν μερικους μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κάτι που να συνδέει τον νεαρό αμυντικό με τον Ολυμπιακό, ανήκει δηλαδή κανονικά στον Ατρόμητο, με ρήτρα 700.000 ευρώ και το μόνο που έχουν κρατήσει οι Πειραιώτες, είναι ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση-ρουκέτα από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο για τα αφεντικά του Ολυμπιακού - Ατάκα-ΣΟΚ!

To αφεντικό του Ολυμπιακού πίσω από τα κάγκελα - Σκάνδαλο μεγατόνων - Άφωνη όλη η Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags