Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Ρότσα για Παναθηναϊκό και Δώνη - «Φοβάμαι ότι θα...»
| 2018-11-24 11:38:00

Μεγάλες ατάκες Ρότσα για Παναθηναϊκό και Δώνη - «Φοβάμαι ότι θα...»

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Ρότσα για Παναθηναϊκό και Δώνη - «Φοβάμαι ότι θα...»

Ο πολύπειρος τεχνικός στο προσκήνιο.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και έδωσε τα φώτα του για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

«Είναι ανοιχτός ο τελικός. Όλα ξεκινούν από το μηδέν, γιατί δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Θεωρώ πως η Ρίβερ είναι πιο στρωτή ομάδα, αλλά σε ένα και μοναδικό ματς μετράνε κι άλλα πράγματα, όπως η θέληση και το πάθος, εκτός από το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Την Μπόκα τη χαρακτηρίζει το πάθος, δεν μπορείς να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς… δαντελάκια. Πρέπει να πας με το μαχαίρι στα δόντια», ανέφερε ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος, ενώ υπενθύμισε πως «…έχω παίξει σε τελικό Κόπα Λιμπερταδόρες με την Μπόκα απέναντι στην Ολίμπια το 1979, αλλά είχαμε χάσει τον τίτλο».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον φετινό Παναθηναϊκό. «Έγινε αναγκαστικά κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια και ο σύλλογος μπήκε στο σωστό δρόμο. Αυτό το ποδόσφαιρο αρέσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά γενικότερα σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Ένα επιθετικό ποδόσφαιρο με νέο αίμα. Υπάρχει ενθουσιασμός στους φιλάθλους και πιστεύω πως το μοντέλο αυτό πρέπει να διατηρηθεί, γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν σηκώνουν το κακό που έχει γίνει μετά την υπόθεση Μποσμάν.

Η ομάδα βγάζει υγεία στο γήπεδο και ο Γιώργος Δώνης έχει βάλει την πινελιά του. Είναι ένα παιδί που ξέρει από Παναθηναϊκό και πρωταθλητισμό. Φοβάμαι μήπως αν υπάρχει αλλαγή στην ιδιοκτησία εγκαταλειφθεί αυτό το πλάνο και αρχίσουμε να φέρνουμε πάλι παίκτες που θα φορτωθούν στους επόμενους ιδιοκτήτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags