Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήθελε τον… Παράσχο του! Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα, καθάρισε την ΑΕΛ με τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-24 19:03:00

Ήθελε τον… Παράσχο του! Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα, καθάρισε την ΑΕΛ με τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ήθελε τον… Παράσχο του! Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα, καθάρισε την ΑΕΛ με τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελε τον… Παράσχο του! Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα, καθάρισε την ΑΕΛ με τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευεργετική αποδείχθηκε η αλλαγή προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας ήρθε και η νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι Αρκάδες που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, βρήκαν δίχτυα με τον Καλτσά στο 55’ και τον Μανιά στο 89’ και έτσι έφτασαν στους εννιά βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές στην Superleague, δύο λιγότερους από την ομάδα της Λάρισας.

Όσον αφορά τη διακύμανση του ματς, ο Αστέρας ξεκίνησε αποφασισμένος για το γρήγορο γκολ και μόλις στο 12 έχασε μία σημαντική μπαλιά, όταν ο Μανιάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά την φάση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και απείλησαν ξανά τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Ρόλε να σουτάρει άουτ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 23’ ο Μανιάς έστρωσε με τακουνάκι στον Καλτσά, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα. Η κυριαρχία των Αρκάδων μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και στο 40’ έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν ο Τόνσο με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία της ΑΕΛ, η οποία δεν είχε ούτε… μισή φάση.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, μόνο που ο Αστέρας ήταν πιο τυχερός ή πιο αποτελεσματικός. Στο 55’ ο Κώτσιρας έβγαλε ωραία την σέντρα από δεξιά και ο Καλτσάς με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοσή του και κόντρα σε μία ΑΕΛ που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει, έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο.

Στο 81’ ο Τσιλιανίδης δεν κατάφερε να σκοράρει με την μπάλα στρωμένη μπροστά του, κάτι που έκανε όμως στο 89’ μετά από ασίστ του Κώτσιρα ο Μανιάς, για το τελικό 2-0!

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84' Άνχελ Μαρτίνεζ Ορτέγκα), Τόνσο, Ματρικάρντι και Μανιάς (92' Μαρκ Φερνάντεθ). 

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι Μεντίνα (67' Σουάντ), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (84' Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν και Χοξάλι (72' Μπαργκάν).



Δείτε το 1-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags