Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βιεϊρίνια - Τι ζητούσε από τους συμπαίκτες του κόντρα στην Ξάνθη - Ατάκα για Τσέλσι
| 2018-11-24 23:10:00

Αποκάλυψη Βιεϊρίνια - Τι ζητούσε από τους συμπαίκτες του κόντρα στην Ξάνθη - Ατάκα για Τσέλσι

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βιεϊρίνια - Τι ζητούσε από τους συμπαίκτες του κόντρα στην Ξάνθη - Ατάκα για Τσέλσι

Τι είπε για τη νίκη και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε πως το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη ήταν οι 3 βαθμοί, που ο Δικέφαλος κατέκτηση με την αποψινή νίκη.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ζητούσε συνεχώς από τους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν προκειμένου να μην αγχωθούν και να φτάσουν στη νίκη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επερχόμενο με την Τσέλσι, δηλώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Λονδίνο με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την σημερινή νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις και κατοχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε και πήγαν όλα καλά».

 

Για το ότι ζητούσε από τους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν:

«Όσο περνάει ο χρόνος αρχίζεις να έχεις άγχος είναι λογικό, εμείς έχουμε πίεση για να κερδίζουμε παντού αλλά αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Για να κερδίσεις όμως χρειάζεται καθαρό μυαλό».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βάλει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι του:

«Σίγουρα προσπαθούμε θα δούμε διάφορα στοιχεία αναλόγως τον αντίπαλο. Δουλεύουμε κάθε μέρα και για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε παιχνίδι θα βλέπουμε κάτι διαφορετικό».

Για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

«Σε όλους του παίκτες αρέσει να παίζουν στην Ευρώπη ξέρεις από την αρχή ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο για να ξεκουραστείς και να δουλέψεις αλλά για τον ποδοσφαιριστή είναι ότι καλύτερο, έχεις περισσότερα παιχνίδια κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός πως ΠΑΟΚ δεν παίζει τόσο θεαματικά:

«Το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί είναι αυτό που μετράει και το έχουμε πετύχει στο 100%. Θέλουμε να δημιουργούμε θέαμα αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις τη νίκη και μετά να δίνει θέαμα».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι θα έχουμε 90 λεπτά κόντρα σε μια φανταστική ομάδα. Περιμένουμε δυσκολίες θέλουμε να πάμε εκεί για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags