Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» για ΠΑΟ: «Δεν υπάρχει Ρέστης - Φόβος για Παϊρόζ - Το έχει πει ο Γιαννακόπουλος»
| 2018-11-25 17:58:00

«Βόμβες» για ΠΑΟ: «Δεν υπάρχει Ρέστης - Φόβος για Παϊρόζ - Το έχει πει ο Γιαννακόπουλος»

του Γιώργου Κτενά
«Βόμβες» για ΠΑΟ: «Δεν υπάρχει Ρέστης - Φόβος για Παϊρόζ - Το έχει πει ο Γιαννακόπουλος»

Ο Κ. Βαϊμάκης «αποκρυπτογραφεί» την επόμενη μέρα στον ΠΑΟ.

Το ρεπορτάζ που εμπλέκει ξεκάθαρα τον Βίκτωρα Ρέστη με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, μετά από σχετική επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ, σχολίασε στο sportdog.gr ο Κώστας Βαϊμάκης με τη διεισδυτική ματιά του. 

Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε, ακόμα, στο ενδεχόμενο να λήξει η αύξηση στο Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς τη συμμετοχή του Ταϊλανδού, αλλά και την πιθανότητα να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το πρότζεκτ του Athens Alive.

«Τη σύνδεση του Παϊρόζ με τον Ρέστη την γνωρίζαμε, την ξέραμε, είχαμε δει κοινές φωτογραφίες τους. Η ατάκα που κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ σήμερα, ότι ο Παϊρόζ μιλάει με τον Ρέστη για τον Παναθηναϊκό, δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ο Παϊρόζ να είναι συνεπής, κάτι που μένει να το δούμε λόγω και δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν στο Βέλγιο, με τη Μουσκρόν. Υπάρχει ακόμα χρόνος, στις 21 Γενάρη ολοκληρώνεται η αύξηση του Μ.Κ.. Αν δεν υπάρξει εξέλιξη, θα πρέπει να βρεθεί διαφορετικός δρόμος. Ένας δρόμος ο οποίος ακολουθείται ήδη, έχει μειωθεί το χρέος, έχει μειωθεί το μπάτζετ και ο Παναθηναϊκός είναι βιώσιμος και ανταγωνιστικός στο γήπεδο», σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για  τον Ρέστη και γεγονός αν με αυτή την κίνησή του ο Παϊρόζ μοιράζει τις ευθύνες:

«Στη ζωή του Παναθηναϊκού μπήκε ο Παϊρόζ και όχι ο Ρέστης. Με τον Παϊρόζ μιλάει ο Αλαφούζος, ο Ρέστης βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Δεν βγήκε ποτέ ο Έλληνας εφοπλιστής να φωνάξει ότι παίρνει τον Παναθηναϊκό. Αν ο Παϊρόζ συνεργάζεται μαζί του ή συνεργάζεται με τον Ζάχαβι ή συνεργάζεται τέλος πάντων με οποιονδήποτε, είναι δικό του, επιχειρηματικό κομμάτι. Δεν αφορά την ομάδα αυτό το πράγμα, αλλά να είναι συνεπής ο Παϊρόζ στη συμφωνία που υπάρχει».

Μπορεί να λήξει η περίοδος για την αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ και ο Παϊρόζ να μην έχει βάλει τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί;

«Όλα είναι πιθανά, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τις δικαστικές εξελίξεις στο Βέλγιο. Αν αποδειχθούν σοβαρά τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει χρόνος, χρήματα ή διάθεση για να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα που έχει στην ομάδα, άλλωστε, είναι πολύ λίγα για έναν επιχειρηματία - Ακόμα κι αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, δεν θα χάσει και το ύπνο του για αυτό το ποσό. Η ομάδα, άλλωστε, αποδίδει και αγωνιστικά και οικονομικά. Διαβάζω ότι τα χρέη έχουν πέσει στα 23 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός περίμενε με τα 10 εκατ. ευρώ να πέσουν στα 13. Έχουν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες, το μπάτζετ είναι χαμηλότερο, η ομάδα είναι μια κανονική ποδοσφαιρική ομάδα. Γιατί το καλοκαίρι υπήρχε και αυτός ο φόβος, να μην λειτουργήσει η ομάδα. Αν δεν υπάρχει ο Παϊρόζ στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα θα προχωρήσει όσο καλύτερα γίνεται αγωνιστικά. Ήδη λειτουργεί έτσι η ομάδα».

Τέλος θα ήθελε να μου πείτε για το Athens Alive και τις πιθανότητες που υπάρχουν να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο, αν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις με τον Παϊρόζ. 

«Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο για το Athens Alive. Αλλά αν ναυαγήσει η ιστορία με τον Παϊρόζ, δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο η περίπτωσή του. Ειδικά αν προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση για το Ολυμπιακό Στάδιο. Αν προχωρήσει και δεν υπάρχει Παϊρόζ στο πλάνο για τον Παναθηναϊκό, οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος επενδυτής θα μπορούσε να συζητήσει. Ο Γιαννακόπουλος, άλλωστε, το έχει δηλώσει ότι θέλει να εμπλακεί. Αν έχει και το όπλο του Athens Alive μαζί του, που είναι άκρως ελκυστικό και μοντέρνο, ακόμα καλύτερα. Μακάρι να προχωρήσει θα πω εγώ, αλλά χρειάζεται υπομονή. Γιατί το μπαλάκι τώρα βρίσκεται στην πλευρά του Παϊρόζ και θεωρώ ότι εκεί θα μείνει μέχρι και τις 21 Γενάρη».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν είναι κόουτς ο Πασκουάλ, κάντε ηγέτη τον Παππά – Μεταλλαγμένος ο Μπλατ, εξέθεσε τον Σπανούλη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags