Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιές» Κάκου-Βαρούχα για Περιστέρι - Ήταν οφσάιντ ο Βούκοβιτς; - Το πέναλτι και το έμμεσο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-25 23:50:00

«Φωτιές» Κάκου-Βαρούχα για Περιστέρι - Ήταν οφσάιντ ο Βούκοβιτς; - Το πέναλτι και το έμμεσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Φωτιές» Κάκου-Βαρούχα για Περιστέρι - Ήταν οφσάιντ ο Βούκοβιτς; - Το πέναλτι και το έμμεσο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος έχει δίκιο τελικά να… φωνάζει;  

Τρομερές αντιδράσεις προκάλεσε η διαιτησία στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 στο Περιστέρι με γκολ του Βούκοβιτς στο 93’.

Για το γκολ του Σέρβου υπήρξαν αντιδράσεις πως είναι οφσάιντ, με τους Τάσο Κάκο στην εκπομπή «Total Football» στο Open και τους Παναγιώτη Βαρούχα στην ΕΡΤ, να συμφωνούν πως είναι όντως εκτεθειμένος και ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσει το 1-2, ωστόσο αμφότεροι σημείωσαν πως είναι μία εξαιρετικά δύσκολη φάση τόσο για τον επόπτη όσο και για τον διαιτητή.

Από εκεί και πέρα, Κάκος και Βαρούχας συμφώνησαν πως δεν υπάρχει πέναλτι για τον Ατρόμητο στο 13ο λεπτό και επίσης είπαν ότι δεν υπάρχει παράβαση για έμμεσο στην φάση του γκολ του Ατρομήτου, όπως διαμαρτυρήθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισαν σωστή την κόκκινη του Μπουσουλάτζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Βαρούχας ανέφερε πως υπάρχει πέναλτι για τον Ολυμπιακό, στο χτύπημα του Γιαννούλη εκτός φάσης στον Ποντένσε, όταν δεν υπήρχε ακόμα σκορ στο ματς.


Δείτε τι είπε ο Τάσος Κάκος:
 




Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags