Facebook Pixel Έτσι το έσωσε ο Μαρτίνς - Αδιανόητο ρίσκο με Φορτούνη - Τι «ψήνει» ο Μαρινάκης για Ολυμπιακό
| 2018-11-26 12:39:00

Έτσι το έσωσε ο Μαρτίνς - Τι θα γινόταν αν… - Αδιανόητο «ρίσκο» - Το «ψήνει» ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι το έσωσε ο Μαρτίνς - Τι θα γινόταν αν… - Αδιανόητο «ρίσκο» - Το «ψήνει» ο Μαρινάκης

Τίποτα τυχαίο γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό. Γιατί «βράζει» η διοίκηση;

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι, καθώς οι Πειραιώτες παρέμειναν κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ πήραν μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και, μάλιστα, με ανατροπή στο σκορ.

Βέβαια, αν ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν είχε σκοράρει στο 93ο λεπτό, ενδεχομένως σήμερα να γινόταν αρκετός λόγος για κάποιες από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, όπως το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε τον Κώστα Φορτούνη, κάτι που αποδείχθηκε σοβαρό λάθος, σύμφωνα με την απόδοση του Έλληνα άσου στο δεύτερο μέρος.

Από την άλλη, με τα «αν» δεν μπορεί να γίνονται προβλέψεις και το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες του, έβγαλαν ψυχή. Και σαφώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, σχετικά με τις νίκες που έρχονται στις καθυστερήσεις. Αυτό δείχνει, άλλωστε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρατούν ποτέ τα παιχνίδια και τα δίνουν όλα μέχρι τέλους.

Εξάλλου, ειδικά στο συγκεκριμένο ματς, στο λιμάνι έχουν να λένε ότι ήταν -κυρίως στο πρώτο μέρος- πολύ καλύτεροι από τον Ατρόμητο και θα μπορούσαν άνετα να είχαν πάρει από νωρίς προβάδισμα νίκης. Ωστόσο, για μια ακόμα φορά, οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν άστοχοι, ενώ φάνηκε ξανά η έλλειψη ενός γνήσιου γκολτζή. Μία μεταγραφή, πάντως, που, όπως σας γράψαμε και χθες, «ψήνεται» από τη διοίκηση ενόψει Γενάρη.  

Προβληματισμός για τους μικρούς

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις ήττες που γνώρισαν οι ομάδες νέων και εφήβων από τις αντίστοιχες του Ατρόμητου (6-2 εκτός και 4-3 εντός) το Σαββατοκύριακο. Οι Πειραιώτες παραδοσιακά προσέχουν τις Ακαδημίες τους και το συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν άρεσαν στη διοίκηση, από τη στιγμή που έχουν επενδυθεί αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια και δεδομένα το μπάτζετ των «ερυθρόλευκων» ομάδων είναι σαφώς ανώτερο από αυτό των ομάδων του Περιστερίου. Στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν τι φταίει κι αν έγιναν κάποια λάθη το περασμένο καλοκαίρι για να τα διορθώσουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα: Τι είναι ο Ολυμπιακός; ΟΦΗ; Σοβαρευτείτε - Έκανε… μπαμ από την ΕΡΤ - Όλοι υπό κρίση αν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags