Facebook Pixel Τρομερό: «Σκοτώνουν» τον Κουλούρη στον ΠΑΟΚ - Δεν τον «βλέπει» με τίποτα ο Μπράνκο
| 2018-11-26 13:37:00

Τρομερό: «Σκοτώνουν» τον… φονιά στον ΠΑΟΚ - Δεν τον «βλέπουν» με τίποτα - Έσκασε πρόταση

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερό: «Σκοτώνουν» τον… φονιά στον ΠΑΟΚ - Δεν τον «βλέπουν» με τίποτα - Έσκασε πρόταση

«Τελειωμένος» παρά τα… όργια. Ποιος τον «τρώει», ποιος τον θέλει.

Eυθύμης Κουλούρης συνεχίζει σε δαιμονιώδη ρυθμό, σκόραρε και απέναντι στον Ολυμπιακό, φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, στο οποίο είναι πρώτος σκόρερ.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας φορ φαίνεται πως δεν έχει ελπίδες να επιστρέψει το καλοκαίρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί, όπως σας γράφαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Μάριο Μπράνκο θεωρεί ότι πρόκειται για έναν επιθετικό που δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του βασικού σέντερ φορ στο Δικέφαλο.

Ναι μεν, ο τεχνικός διευθυντής αναγνωρίζει πως ο Ευθύμης Κουλούρης έχει βελτιωθεί πολύ και είναι ένας επιθετικός με καλά στοιχεία, ωστόσο θεωρεί ότι στην Τούμπα θα μπορούσε να επιστρέψει μόνο ως εφεδρική λύση και όχι για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Γι’ αυτό, λοιπόν, κρίνεται ότι είναι καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι και να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει στην 11άδα, έχοντας τη δυνατότητα να απογειώσει ακόμα περισσότερο την καριέρα του. Όπως συμβαίνει, δηλαδή, φέτος στο Περιστέρι, όπου κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Πάντως, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα φορ, παρά τα όσα έχουν γραφτεί τελευταία. Μέχρι τώρα ο 22χρονος επιθετικός δεν έχει αναγκάσει κάποια ομάδα εκτός συνόρων να κάνει πρόταση στο Δικέφαλο, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί μέχρι το καλοκαίρι, αν και εφόσον ο νεαρός άσος συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς.

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει καμία προσφορά στα γραφεία του ΠΑΟΚ για κανέναν παίκτη. Μόνο μία επίσημη πρόταση υπάρχει για «ασπρόμαυρο» άσο, αλλά δεν καλύπτει τα υψηλά στάνταρ που έχουν θέσει γι’ αυτόν στην Τούμπα. Πρόκειται, μάλιστα, για παίκτη που έχει συμβόλαιο και δεν είναι στους «φευγάτους» ή σε αυτούς που περιμένουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags