Facebook Pixel Τρελή «αποκάλυψη» Δώνη για Αλαφούζο - Αυτός είναι το αφεντικό του Παναθηναϊκού
| 2018-11-26 14:45:00

Τρελή «αποκάλυψη» Δώνη - Αυτός είναι το αφεντικό του ΠΑΟ - Πληρώνει για όλα - Φοβερό σχέδιο

του Νίκου Στεργίου
Τρελή «αποκάλυψη» Δώνη - Αυτός είναι το αφεντικό του ΠΑΟ - Πληρώνει για όλα - Φοβερό σχέδιο

Στη φόρα το πλάνο για την επόμενη μέρα. Στρώνουν χαλί για τον…

Μία τοποθέτηση που πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία, έκανε χθες ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο «Γιάννης Αλαφούζος κάνει ό,τι μου έχει υποσχεθεί», τονίζοντας πως είναι τυπικός σε όλες του τις υποχρεώσεις σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι αυτή, άλλωστε, καθώς ο νυν μεγαλομέτοχος ακολουθεί τελείως διαφορετική πολιτική σε σχέση με πέρυσι, όπου παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα μέσα στη σεζόν, κάτι που είχε επηρεάσει και το αγωνιστικό τμήμα. Φέτος, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει όσα οφείλει σα μεγαλομέτοχος, με αποτέλεσμα οι προπονητές και οι παίκτες να δουλεύουν απερίσπαστοι, κάτι που φαίνεται στο γήπεδο.

Βεβαίως, το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του, δε σημαίνει ότι έχει αλλάξει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Κάθε άλλο, ο νυν μεγαλομέτοχος θέλει να απεμπλακεί από το συγκεκριμένο χώρο και γι’ αυτό, άλλωστε, παρουσιάζεται έτοιμος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, τηρώντας επίσης όλα τα συμφωνηθέντα με τον Ταϊλανδό επενδυτή.

Εξάλλου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αντιληφθεί ότι αν έχει μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ και μια ομάδα που βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσει υποψήφιους συμπαίκτες ή αγοραστές. Μέχρι, βέβαια, να φτάσει στο σημείο κάποιος να πληρώσει για να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, ο νυν μεγαλομέτοχος είναι αποφασισμένος να στηρίζει την προσπάθεια των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, τακτοποιώντας όλες τις εκκρεμότητες.

Δεν πρόκειται, δηλαδή, ο Γιάννης Αλαφούζος να αφήσει την ομάδα και ειδικά από τη στιγμή που έχει πετύχει το φετινό του πλάνο, είναι αποφασισμένος να το ενισχύσει με κάθε τρόπο μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, όταν βρεθεί η ιδανική λύση για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags