Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα!
| 2018-11-26 22:51:00

Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα!

Sportdog Team
Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα!

Έκλεισε οριστικά η υπόθεση.

Νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος επιστρέφει στη Ριζούπολη για την τέταρτη θητεία του εκεί! Ο 65χρονος προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Ριζούπολης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για συμβόλαιο 1.5 έτους.

Έτσι, ο Μπάμπης Τεννές επιστρέφει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», την οποία είχε καθοδηγήσει ξανά από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997, από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι το Νοέμβριο του 2013 και από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μπάμπη Τεννέ. Ο κ. Τεννές υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ενάμιση χρόνο με στόχο να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και ταυτόχρονα να ξεκινήσει από σήμερα το χτίσιμο της ομάδας με βλέμμα στο μέλλον. 
Θεωρούμε ότι διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις για να δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτική που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τόσο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε όσο και της επόμενης σεζόν. Γεννημένος στις  17 Νοεμβρίου 1953, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και στον Απόλλωνα Σμύρνης

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags