Facebook Pixel Βόμβες Μπράνκο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ρίχνει την Τούμπα και κλειδώνει τον τίτλο
| 2018-11-27 05:56:00

Βόμβες Μπράνκο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ρίχνει την Τούμπα και κλειδώνει τον τίτλο - Tαλεντάρα και «killer»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Μπράνκο στον ΠΑΟΚ - Έτσι ρίχνει την Τούμπα και κλειδώνει τον τίτλο - Tαλεντάρα και «killer»

Φέρνει... Ζαμπά και αντι-Πρίγιοβιτς. Τι βρήκε στην Πορτογαλία;

Με το πόδι στο γκάζι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς μοιάζουν έτοιμοι περισσότερο από ποτέ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνει καλά και έχει δημιουργήσει ένα σερί νικών, που της δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Παρόλα αυτά, είναι λογικό ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, γι' αυτό και στο Δικέφαλο έχουν αποφασίσει τον προσεχή Γενάρη να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς μετά από την διεξαγωγή του 1/3 του πρωταθλήματος είναι εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ έχει ορισμένα κενά στο ρόστερ του.

Χωρίς να σημαίνει, απαραίτητα, ότι θα γίνουν πολλές μεταγραφές, είναι δεδομένο ότι υπάρχει σκέψη για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μάριο Μπράνκο, να εξετάζει μια επιλογή τύπου Λέο Ζαμπά για τον Δικέφαλο. Δηλαδή, ενός παίκτη που αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα, εκεί που οι δεσμοί της οικογένειας Σαββίδη μπορούν να εξασφαλίσουν ότι όποιος ποδοσφαιριστής βρεθεί στη λίστα του συλλόγου, μπορεί εύκολα να αποκτηθεί.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι νέος σε ηλικία, όπως ο Λέο Ζαμπά, αλλά δεν είναι απαραίτητα Βραζιλιάνος. Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει ξεχωρίσει, αλλά δεν είναι η μοναδική. Γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει και μία καλή επιλογή από την πατρίδα του, που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτάζουν, διακριτικά για την ώρα, για χαφ, στόπερ και ακραίους μπακ. Παράλληλα, γίνεται προεργασία από τώρα για το καλοκαίρι και για τη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Για κάποιον που θα μπορεί να παίξεις ως βασικός φορ, καθώς με τη σεζόν που κάνει και φέτος ο Σέρβος, είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να προκύψει πρόταση από εκείνες που καμιά ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αρνηθεί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags