Facebook Pixel Sportdog.gr | O «φονιάς» για τον... φονιά του ΠΑΟ: «Ποια γκολ; Να το όπλο του» - Ατακάρες για Πρίγιοβιτς - Μάνο
| 2018-11-27 05:07:00

O «φονιάς» για τον... φονιά του ΠΑΟ: «Ποια γκολ; Να το όπλο του» - Ατακάρες για Πρίγιοβιτς - Μάνο

O «φονιάς» για τον... φονιά του ΠΑΟ: «Ποια γκολ; Να το όπλο του» - Ατακάρες για Πρίγιοβιτς - Μάνο

Ο Χρήστος Δημόπουλος στο Sportdog για τους γκολτζήδες της Superleague.

Το σημαντικό με τον Φεντερίκο Μακέντα δεν είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά το γεγονός ότι δεν είναι ατομιστής, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος, γνωστός με το προσωνύμιο Φονιάς λόγω της σχέσης που είχε με τα αντίπαλα δίχτυα, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έχει φτιάξει ο Γιώργος Δώνης, ομάδα που δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλη.

Πρίγιοβιτς και Κουλούρης βρέθηκαν, ακόμα, στην κουβέντα μας, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του με την ελπίδα ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Δημήτρη Μάνο στην 11άδα του Ολυμπιακού. 

«Το έχει πολύ με το σκοράρισμα ο Μακέντα, μέσα στη μεγάλη περιοχή είναι πολύ καλός παίκτης. Τα γκολ που πέτυχε εναντίον του Απόλλωνα ήταν όμορφα γκολ. Το σημαντικό με τον Ιταλό, όμως, είναι άλλο», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Δεν είναι ατομιστής αυτός ο παίκτης, αυτό είναι το θέμα. Αν ο επιθετικός είναι ατομιστής, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι καλός παίκτης ο Μακέντα και ωραίος με τους συμπαίκτες του».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη;

«Είναι πολύ καλή ομάδα και κάνει ευκαιρίες. Κι αυτό είναι που βοηθάει πολύ τον Μακέντα, ποια άλλη ομάδα κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες; Δημιουργεί φάσεις ο Παναθηναϊκός, παίζουν όλα τα παιδιά μπάλα, ο,τι ξέρει ο καθένας, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το θέμα δεν είναι να ξεχωρίζει κάποιος για τον εαυτό του αλλά να παίζουν όλοι για την ομάδα».

Υπάρχουν άλλοι επιθετικοί που να ξεχωρίζετε φέτος; Πρίγιοβιτς; Κουλούρης;

«Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ καλός στο σκοράρισμα, έχει ευχέρεια στο γκολ, τι άλλο να πούμε. Αυτό του δίνει ψυχολογία και η ψυχολογία του δίνει φτερά στα πόδια. Και ο Κουλούρης τα βάζει τα γκολάκια, όπου βρει την μπάλα τη στέλνει στο πλεκτό. Και ο Μάνος μού άρεσε που τον είδα εναντίον του Ατρόμητου. Αυτός ο παίκτης στη Β΄ Εθνική ήταν ο Νο1. Αν του δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής του, θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμη-φωτιά για top άσο του ΠΑΟ - Γιατί «ξενέρωσε» - Τα βροντάει και φεύγει; - «Αποκάλυψη» Δώνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags