Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα... μαχαίρια ο Σολάρι με τον Ίσκο - «Τελείωσε» τον παίκτη
| 2018-11-29 07:36:00

Στα... μαχαίρια ο Σολάρι με τον Ίσκο - «Τελείωσε» τον παίκτη

Sportdog Team
Στα... μαχαίρια ο Σολάρι με τον Ίσκο - «Τελείωσε» τον παίκτη

Αφησε στις εξέδρες του «Ολίμπικο» τον παίκτης στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Ρόμα και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι σχέσεις του Σαντιάγκο Σολάρι και του Ίσκο είναι κάκιστες και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο προπονητής της «βασίλισσας» είχε αρχικά πρόθεση να αφήσει τον παίκτη στη Μαδρίτη.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cope», Σολάρι και Ίσκο καυγάδισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Ισπανό άσο να λέει βαριές κουβέντες στον προπονητή του.

Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός τεχνικός πιέστηκε για να τον πάρει στη Ρώμη και τελικά τον άφησε εκτός αποστολής λίγο πριν από τη σέντρα.

Μετά το παιχνίδι με τους «τζιαλορόσι», ο Σολάρι ρωτήθηκε σχετικά και δεν θέλησε να... ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Είναι αποφάσεις στιγμιαίες, που αφορούν συγκεκριμένα παιχνίδια. Συνέβη και με τον Μάρκος Γιορέντε. Στη συνέχεια έχουμε άλλο παιχνίδι».

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και δεν αποκλείεται αυτό να σημάνει την αποχώρηση του Ίσκο από τη Ρεάλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags