Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος για μάχη ο Σετιέν: «Περιμένω τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό»
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-28 17:36:00

Έτοιμος για μάχη ο Σετιέν: «Περιμένω τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό»

Sportdog Team
Έτοιμος για μάχη ο Σετιέν: «Περιμένω τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπέτις για το μεγάλο αυριανό ματς.

Αμφίρροπο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό περιμένει ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Κίκε Σετιέν, ο οποίος τόνισε πως προσμένει να δει τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Europa League και την Primera: «Γενικά αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια επιθυμία να κερδίσουμε και να παίζουμε καλά. Ίσως υπάρχει μία διαφορετική προδιάθεση από την πλευρά των παικτών, αλλά για εμένα όλα τα ματς είναι διαφορετικά και σημαντικά, και πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη».

Για το αν το ματς με τον Ολυμπιακό είναι τελικός: «Τελικός; Όχι, επειδή υπάρχει και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, αλλά είναι αλήθεια ότι είναι σημαντικό επειδή θα αντιμετωπίζαμε το τελευταίο παιχνίδι χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανέναν. Το αντιμετωπίζουμε με την επιθυμία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε πρώτοι».

Για τις ανάγκες του αγώνα: «Είναι πιθανό να καταλαβαίνουν ότι η κατάστασή τους εξαρτάται από το παιχνίδι, είναι σχεδόν η τελευταία ευκαιρία για εκείνους. Περιμένω τον καλύτερο Ολυμπιακό. Σε κάποιους τομείς αυτό περιπλέκει τα πράγματα για εμάς. Έχουν πολλά παιχνίδια δίχως ήττα, θα το κάνουν δύσκολο για εμάς. Περιμένω μια περίπλοκη αναμέτρηση. Δεν γνωρίζω πώς θα το αντιμετωπίσουν, αλλά προσμένω να δω τον καλύτερο Ολυμπιακό».

Για τον Λο Σέλσο: «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Καταλαβαίνει το παιχνίδι, αποφασίζει καλά και έχει πολλά θετικά στοιχεία. Μας δίνει πολλά. Είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί και να παίξει καλύτερα. Να έχει περισσότερη διάρκεια. Πάντα έχει τρομερή προδιάθεση. Αγαπάει το άθλημα, το δείχνει. Είναι πολυτέλεια να τον έχουμε. Είναι πλήρως ενσωματωμένος. Είμαστε απίστευτα ικανοποιημένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags