Facebook Pixel Ποιος Μελιόπουλος; «Μπαμ» Ιβάν με σούπερ αμυντικό - Mε αυτόν «κλειδώνει» τον τίτλο ο ΠΑΟΚ
| 2018-11-29 12:50:00

Ποιος Μελιόπουλος; «Μπαμ» Ιβάν με αμυντικό που «ρίχνει» την Τούμπα - Mε αυτόν «κλειδώνει» τον τίτλο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Μελιόπουλος; «Μπαμ» Ιβάν με αμυντικό που «ρίχνει» την Τούμπα - Mε αυτόν «κλειδώνει» τον τίτλο

Έρχεται στόπερ που «δαγκώνει». «Τρέμουν» Βαρέλα και Κρέσπο!

Μία από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ ψάχνει ενίσχυση ενόψει Γενάρη είναι κι αυτή του σέντερ μπακ. Εκεί που δε βγήκε η ακριβή επιλογή του Δικεφάλου το καλοκαίρι με τον Εβγέν Χατσερίντι.

Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν στην αγορά στόπερ κι ένα όνομα που τελευταία ήρθε στο προσκήνιο, μέσω της εφημερίδας «Metrosport», είναι αυτό του Δημήτρη Μελιόπουλου της Ξάνθης. Ο 18χρονος άσος παρουσιάζεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ και, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ετοιμάζεται κίνηση για την απόκτησή του.

Πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση δε θα πρέπει να συνδέεται με τον στόπερ που ψάχνουν στην Τούμπα ενόψει Γενάρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει έναν πιο «ψημένο» αμυντικό για να πλαισιώσει τους βασικούς Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο, οι οποίοι παίζουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν.

Ανεξάρτητα, δηλαδή, από το ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρχει για τον ταλαντούχο Έλληνα της Ξάνθης, όπως μπορεί να συμβαίνει με κάθε καλό Έλληνα παίκτη από τη Superleague, στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν στην αγορά του εξωτερικού για έναν στόπερ με περισσότερες παραστάσεις και σαφώς πιο έτοιμο να έρθει και μπει στην ομάδα.

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ακριτική ομάδα και μπορεί να αποκτήσει εύκολα τον Δημήτρη Μελιόπουλο, αν και εφόσον το θελήσει, για να προλάβει πιθανούς άλλους μνηστήρες. Και δεν αποκλείεται όντως στην Τούμπα να επιθυμούν να «κλείσουν» από τώρα τον παίκτη, ο οποίος λέγεται ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.  

Αυτή, όμως, η κίνηση δε «φρενάρει» την απόκτηση αμυντικού τον Γενάρη από το «πάνω ράφι». Ενός στόπερ, δηλαδή, που θα μπορεί άμεσα να παίξει στην 11άδα. Εξάλλου, οι κινήσεις που σχεδιάζονται στην Τούμπα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να είναι πρωτοκλασάτες και μεταγραφές για… πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags