Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα διάκριση για Λημνιό - Το βραβείο που του έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
| 2018-11-29 14:08:00

Νέα διάκριση για Λημνιό - Το βραβείο που του έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Νέα διάκριση για Λημνιό - Το βραβείο που του έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Για την πολύ καλή παρουσία του εναντίον της Ξάνθης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ασταμάτητος στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, στο οποίο οδηγεί την κούρσα, όντας η μόνη αήττητη ομάδα μετά από 11 αγωνιστικές. Τελευταίο του θύμα η Ξάνθη. Οι Ακρίτες ήρθαν με προσδοκίες στην Τούμπα, αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα του Δικεφάλου και ηττήθηκαν με 2-0.

Ο Δικέφαλος «χτύπησε» με τον συνήθη ύποπτο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και 15 λεπτά ο Μαουρίσιο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ, με τη βοήθεια και του Πέλκα κλείδωσε το τρίποντο.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός εξτρέμ ήταν παντού στο γήπεδο, έτρεξε ακατάπαυστα, βοήθησε σε όλες τις γραμμές και πάλεψε για 90 λεπτά.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης οΛημνιός συγκέντρωσε το 49,75% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Πρίγιοβιτς , οριακά πάνω από τον Μαουρίσιο , με τους δύο παίκτες να είναι κομβικοί με τα γκολ τους και την παρουσία τους γενικότερα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags