Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Εκπλήξεις σε κέντρο και άμυνα, ποιος παίζει σέντερ φορ
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-29 18:52:00

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Εκπλήξεις σε κέντρο και άμυνα, ποιος παίζει σέντερ φορ

Sportdog Team
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Εκπλήξεις σε κέντρο και άμυνα, ποιος παίζει σέντερ φορ

Αυτοί είναι οι 11 του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τη Μπέτις.

Με τον Κώστα Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης, τον Κώστα Τσιμίκα αντί του Λεονάρντο Κούτρη στα πλάγια της άμυνας, αλλά και με τρία αμυντικά χαφ (Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε) παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με 4-3-3. Τερματοφύλακας ο Σα, με τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά.

Την τριάδα των αμυντικών χαφ συνθέτουν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, στα πλάγια της επίθεσης οι Ναουέλ, Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Φορτούνης.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις: Ζοσέ Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ναουέλ, Φορτούνης.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό θα καθίσουν οι Γιαννιώτης, Νάτχο, Γκερέρο, Βρουσάι,  Κούτρης, Μιράντα και Τοροσίδης.

Αντίστοιχα, η ενδεκάδα της Μπέτις αποτελείται από τους εξής: Ρόμπλες, Μπάρτρα, Κανάλες, Σέρχιο Λεόν, Σανάμπρια, Τέγιο, Σίντνεϊ, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζούνιορ Φίρπο, Λο Σέλσο και Μαντί.

Αναπληρωματικοί για τους Ανδαλουσιανούς θα είναι οι: Πάου Λόπες, Μπαραγκάν, Χάβι Γκαρθία, Γκουαρδάδο, Ινούι, Χοακίν και Λόρεν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags