Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα σκοράρουν ο Κουλούρης και ο Πρίγιοβιτς;
| 2018-11-30 11:24:00

Θα σκοράρουν ο Κουλούρης και ο Πρίγιοβιτς;

Θα σκοράρουν ο Κουλούρης και ο Πρίγιοβιτς;

Στο Pamestoixima.gr ειδικά στοιχήματα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Πρώτος σκόρερ στη Super League είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Έχει πετύχει 9 γκολ από τα 17 συνολικά του Ατρόμητου. Σκόραρε στα 2 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα καταφέρει να βρει δίχτυα και στη Ριζούπολη, στο αυριανό ματς (19:00) με τον Απόλλωνα;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρει ο Κουλούρης στον αγώνα Απόλλων-Ατρόμητος.

Δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ της Super League είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μαζί με τον Έρικ Γέντρισεκ, με 7 γκολ. Άνοιξε το σκορ στη νίκη του ΠΑΟΚ, στην προηγούμενη αγωνιστική, με 2-0 κόντρα στη Ξάνθη. Θα πετύχει γκολ και στον αγώνα της Δευτέρας (19:00) στη Λαμία;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς στο ματς Λαμία-ΠΑΟΚ.

Θα ανοίξει το σκορ ο Ικάρντι στο ντέρμπι Ρόμα-Ίντερ;

Την Κυριακή, στις 21:30, θα διεξαχθεί στο Olympico το ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Ρόμα και την Ίντερ. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Ρόμα με 19 βαθμούς και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Ίντερ είναι τρίτη με 28 βαθμούς, 1 λιγότερο από τη δεύτερη Νάπολι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, στο ντέρμπι Ρόμα-Ίντερ, ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Μάουρο Ικάρντι.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags