Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη δήλωση Μπογέ: «Όσο πονάει ο κόσμος, πονάμε κι εμείς»
| 2018-11-30 17:42:00

Μεγάλη δήλωση Μπογέ: «Όσο πονάει ο κόσμος, πονάμε κι εμείς»

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση Μπογέ: «Όσο πονάει ο κόσμος, πονάμε κι εμείς»

Τι είπε για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Ο Λούκας Μπογέ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τα τελευταία γεγονότα και τόνισε ότι οι παίκτες πονούν, όσο πονούν και οι φίλοι της ομάδας.

Aναλυτικά ο Μπογέ μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το γιατί η ομάδα τα πηγαίνει άσχημα: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ίσως φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει καλή περίοδος και κακή. Το σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς να το γυρίσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την ομάδα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Ακούμε τις αποφάσεις και θα προσαρμοστούμε σε αυτές. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι όσο πονάει ο κόσμος, το ίδιο πονάμε και εμείς. Θέλουμε να ανακάμψουμε και δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε ακριβώς τον ίδιο πόνο που έχει και ο μέσος φίλαθλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Τι φταίει για τα στραβά αποτελέσματα: «Όταν τα πράγματα πάνε καλά η ψυχολογία ανεβαίνει. Όταν έρχεται το κακό αποτέλεσμά είναι φυσιολογικό να σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε την κατάσταση ξεκινώντας από το ματς με την Ξάνθη. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι τα περσινά παιδιά βγάλανε την ομάδα πρωταθλήτρια και οι αντίπαλοι που παίζουν με εμάς βγάζουν παραπάνω θέληση. Ίσως κόντρα σε άλλες ομάδες να μην κάνουν τέτοια προσπάθεια απ' ότι με εμάς που είμαστε πρωταθλητές».

Για το αν υπάρχει πίεση ενόψει Ξάνθης: «Αυξάνεται η πίεση όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Έχουμε όμως μεγάλης αξίας παίκτες και πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντίδραση. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από την κρίση. Θα είναι όμορφο ότι θα έχουμε τον κόσμο την Κυριακή. Να μας δώσει ώθηση και εμείς να δώσουμε ώθηση στην ομάδα».

Αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία του: «Ικανοποιημένος 100% δεν είμαι. Κάποιες στιγμές βοήθησα, άλλες στιγμές όχι. Όσο περισσότερο χρόνο αποκτά ένας παίκτης αποκτά ρυθμό και με περισσότερο χρόνο θα βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags