Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό δεν πήγε στο Λονδίνο ο Σαββίδης - Τι συνέβη και απουσίαζε από το ματς με Τσέλσι
| 2018-11-30 17:55:00

Γι' αυτό δεν πήγε στο Λονδίνο ο Σαββίδης - Τι συνέβη και απουσίαζε από το ματς με Τσέλσι

Sportdog Team
Γι' αυτό δεν πήγε στο Λονδίνο ο Σαββίδης - Τι συνέβη και απουσίαζε από το ματς με Τσέλσι

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στο Stamford Bridge, καταγράφοντας έτσι την πρώτη του... απουσία από ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου

Ο λόγος της απουσίας του ισχυρού άνδρα των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, ήταν σοβαρός, αφού ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Μόσχα, για να συμμετάσχει στο επενδυτικό φόρουμ «RUSSIA CALLING!».

To σχετικό Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, στη Μόσχα, πραγματοποιήθηκε το 10ο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ της VTB Capital «RUSSIA CALLING!».

Στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου ήρθαν περισσότεροι από 2 χιλιάδες επισκέπτες από 63 χώρες.

Την πρώτη ημέρα του φόρουμ στην Ολομέλεια μίλησε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Το θέμα της συνάντησης είναι «Η διαχείριση της πολυπλοκότητας. Ο έλεγχος των κινδύνων». Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τους βασικούς παράγοντες της οικονομικής ανάπτυξης και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές, οι εταιρείες και η κοινωνία κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος σημείωσε ότι η ρωσική οικονομία σταδιακά προσαρμόζεται στις κυρώσεις και δημιουργεί προϋποθέσεις για την ανάπτυξή της, παρά τις προσπάθειες της Δύσης να το ανατρέψει. «Ο όγκος των επενδύσεων σε πάγια στοιχεία κατά τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους αυξήθηκε κατά 4,1%», υπενθύμισε ο αρχηγός του κράτους, τονίζοντας τη θετική διάθεση των επενδυτών.

Το φόρουμ «RUSSIA CALLING!» πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2009. Ο κύριος στόχος είναι να δείξει στους διεθνείς εταίρους το σύνολο των επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν σήμερα στη Ρωσία, να ξεκινήσει άμεσο διάλογο μεταξύ των εκπροσώπων της εξουσίας, των επιχειρήσεων και της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ διοργανώθηκαν περισσότερες από 1.000 συναντήσεις για εκπροσώπους ρωσικών εταιρειών και επενδυτών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags