Facebook Pixel Θέλει Χατσερίδη η Ντιναμό Κιέβου!
| 2018-11-30 19:44:00

Φοβερό: Εξελίξεις με Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ - Ποιος μπήκε σφήνα και πάει για το μεγάλο deal

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερό: Εξελίξεις με Χατσερίδη στον ΠΑΟΚ - Ποιος μπήκε σφήνα και πάει για το μεγάλο deal

Τελειωμένος ο θηριώδης στόπερ, ψήνει μεταγραφάρα!

Ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε από την Τσέλσι στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς αν την τελευταία αγωνιστική κερδίσει την Μπάτε στην Τούμπα και ταυτόχρονα οι "μπλε" νικήσουν την Βίντι στην Ουγγαρία, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν την πρόκριση.

Στο ματς του "Στάμφορντ Μπριτζ" ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς αρνητικούς πρωταγωνιστές, με πρώτο και κύριο τον Εβγέν Χατσερίδη. Ο Ουκρανός στόπερ άργησε να πάει στην μπάλα, στην ομολογουμένως δυνατή πάσα του Λέο Μάτος και μοιραία έκανε το τάκλιν στον Ζιρού, που του απέφερε την κόκκινη κάρτα.

Η φάση της αποβολής του συνέβη μόλις στο 7' και όπως είναι λογικό οι "ασπρόμαυροι" δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, παίζοντας με παίκτη λιγότερο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης.

Το χθεσινό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για το "αντίο" του Χατσερίδη από τον ΠΑΟΚ, αφού εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται διάφορα περί αποχώρησής του από τον σύλλογο.

Η "είδηση" είναι πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή χτύπησε την πόρτα της πρώην ομάδας του, της Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας ότι οι Ουκρανοί μπορούν να πάρουν τον Χατσερίδη είτε ως ελεύθερο (κάτι φοβερό αν ισχύει), είτε ως δανεικό, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Φυσικά, παραπάνω για το θέμα δεν έχουν γίνει γνωστά, ούτε το τι απάντησε ο Δικέφαλος του Βορρά. Εντούτοις, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Χατσερίδης, μετά τη "γκέλα" στο Λονδίνο, μοιάζει... ξένο σώμα από τον ΠΑΟΚ και η φερόμενη πρόταση της Ντιναμό ίσως δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληροφορία που θα... ξεσηκώσει την Τούμπα - «Κλέβουν» τον παικταρά οι Άγγλοι, τον είδαν στην Τσέλσι!

«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες στο Λονδίνο - Ποιον «απειλούν» - Μετράει μέρες ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags