Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους - Έχασα πέναλτι και...»!
| 2018-11-30 22:44:00

«Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους - Έχασα πέναλτι και...»!

Sportdog Team
«Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους - Έχασα πέναλτι και...»!

Ποιος πρώην παίκτης της ομάδας έκανε αυτή τη δήλωση;

Δηλώσεις στη La Nueva España έκανε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να τους διώξει όλους πέρυσι από τη ομάδα, αλλά και στις αντιδράσεις του κόσμου μετά από τις ήττες.

«Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους και ήταν δύσκολα... Υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε πρόστιμο. Μόνο ένας παίκτης νομίζω δεν πλήρωσε και μετά του μεταφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσει δύο φορές, δηλαδή ένα εκατ. ευρώ. Δεν το πίστευα ότι έγινε αυτό.

Επίσης με μένα πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο που είχα χάσει πέναλτι έπρεπε να πληρώσω πρόστιμο επειδή ο προπονητής είχε σχεδιάσει άλλος να χτυπήσει το πέναλτι. Απέτυχα να σκοράρω αλλά ένας συμπαίκτης μου στην επαναφορά το έκανε. Μετά πήρα ένα e-mail που μου ανέφερε ότι έπρεπε να πληρώσω 20.000 ευρώ», είπε ο Σέρβος επιθετικός.

Ανέφερε ακόμα ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο των Ερυθρόλευκων μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και ένταση με 200 φιλάθλους που περίμεναν την αποστολή στον Ρέντη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags