Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια δήλωση Μάτος για ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!
| 2018-12-01 10:03:00

Τεράστια δήλωση Μάτος για ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Sportdog Team
Τεράστια δήλωση Μάτος για ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του!

Έχει δεθεί με τον κόσμο του Δικέφαλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Έχουμε σε δύο μέρες αγώνα κόντρα στη Λαμία για το πρωτάθλημα και σε δύο εβδομάδες έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να περάσουμε τους ομίλους. Η ζωή του ποδοσφαίρου είναι κάπως έτσι. Μαθαίνουμε από αυτές τις καταστάσεις, από αυτά τα παιχνίδια. Κάναμε καλά παιχνίδια, μαθαίνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε μπροστά».

Για το αν επηρεάζει την ψυχολογία του: 

«Έχω εμπειρία, είμαι σχεδόν33 χρονών, έχω παίξει σε δύο τελικούς europa League, στον πρώτο βέβαια δεν αγωνίστικα γιατί ήμουν νεαρός. Στον δεύτερο έπαιξα με την Ντνίπρο. Έχω εμπειρία και αν κάνω λάθη στο γήπεδο για μένα είναι το ίδιο, φυσικά στεναχωριέμαι όταν κάνω λάθη. Έδωσα μία πάσα, δεν ξέρω αν το μερίδιο είναι μισό – μισό. Όπως και να έχει, δεν είναι καλό για εμάς. Μετά την κόκκινη κάρτα μίλησα με τον Χατσερίδη και του ζήτησα συγνώμη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα και χρειαζόμαστε τη νίκη γιατί είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και σε δύο βδομάδες πρέπει να νικήσουμε στην τελευταία μας ευκαιρία για την Ευρώπη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ δίνει το βάρος στο πρωτάθλημα:

«Όχι, δίνουμε το 100%. Στα παιχνίδια με τη Βίντι, στο πρώτο παίξαμε άσχημα και χάσαμε, στο δεύτερο παίξαμε κάπως καλύτερα όμως και πάλι ηττηθήκαμε. Πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να περάσουμε στην τελική μας ευκαιρία».

Για την παρουσία του κόσμου στο Λονδίνο: 

«Είναι απίστευτο. Οι οπαδοί μας είναι αυτοί. Είναι φοβεροί, μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τους οπαδούς μας στο Λονδίνο. Όμως είμαι και λίγο λυπημένος γιατί δεν τους δώσαμε αυτό που θέλανε, που είναι η νίκη. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θέλω να έρθουν, τους χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags