Facebook Pixel Εξωφρενικό deal στην ΑΕΚ - Έτσι τινάζει την μπάνκα για αντι-Σιμόες - «Άκυρο» σε... Λιβάγια, ψάχνει διάδοχο
| 2018-12-01 11:40:00

Εξωφρενικό deal - Έτσι τινάζει την μπάνκα για αντι-Σιμόες - «Άκυρο» σε... Λιβάγια, ψάχνει διάδοχο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξωφρενικό deal - Έτσι τινάζει την μπάνκα για αντι-Σιμόες - «Άκυρο» σε... Λιβάγια, ψάχνει διάδοχο

Απίστευτο αυτό που γράφεται για την ΑΕΚ. Μία ανάσα από τον...

Πολύ κοντά στο να γίνει... Άραβας φέρεται να είναι ο Αντρέ Σιμόες, καθώς η Αλ Ουάντα παρουσιάζεται έτοιμη να αγοράσει τον Πορτογάλο από την ΑΕΚ, προσφέροντας, μάλιστα, ένα πολύ μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος.

Όπως γράφεται, οι Άραβες καλύπτουν το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέχρι το τέλος της σεζόν, μαζί με την εφορία, ήτοι περίπου 200.000 ευρώ, ενώ δίνουν στους Κιτρινόμαυρους και περίπου 500.000 ευρώ έξτρα χρήματα για την αγορά. Ένα ποσό, βέβαια, που μοιάζει... εξωφρενικό με βάση τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και με βάση την ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και γι' αυτό είναι δύσκολο να κλείνει από τώρα μεταγραφές.

Όπως και να έχει, πάντως, αν καταφέρει η ΑΕΚ να αποκομίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που δεν υπολογίζει και σε λίγο καιρό μένει ελεύθερος, θα πρόκειται για ένα τεράστιο deal.

Μάλιστα, με αυτά τα χρήματα οι Κιτρινόμαυροι μπορούν να φέρουν τον αντικαταστάτη του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος, όπως λέγεται, είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο στοιχείο, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη κίνηση. Μία εξέλιξη που είχαμε αποκαλύψει εδώ και μέρες και επιβεβαιώνει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα» στο πρωτοσέλιδό της (δείτε το ΕΔΩ).

Ψάχνει για αντι-Μπογέ

Βέβαια, αυτή δε θα είναι η μοναδική κίνηση της Ένωσης ενόψει Γενάρη. Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν και για έναν εξτρέμ. Μία μεταγραφή που μπορεί να έχει σχέση με τον Λούκας Μπογέ, για τον όποιο, όπως σας γράφαμε και χθες, δεν υπάρχει ικανοποίηση και είναι απίθανο με τα υπάρχοντα δεδομένα η ΑΕΚ να καταβάλλει το ποσό ρήτρας των 6 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τον Αργεντινό υπάρχει ήδη συμφωνία με την Ένωση σε περίπτωση που αγοραστεί από την Τορίνο (παρόμοια υπόθεση με του Μάρκο Λιβάγια).

Σε αντίθεση με τον Εζεκιέλ Πόνσε, με τον οποίο δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, αν και ισχύει ό,τι και με τον συμπατριώτη του, από τη στιγμή που δεν έχει πείσει μέχρι τώρα ότι αξίζει μια ανάλογη επένδυση 6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» στην ΑΕΚ - Έσκασε κι άλλο «διαζύγιο» - Ποιος φεύγει οριστικά - Απίστευτα πράγματα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags