Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυρίαρχη η ΑΕΛ - Έριξε στο... καναβάτσο τον Πανιώνιο και του έβαλε τέσσερα! (BINTEO)
| 2018-12-01 19:06:00

Κυρίαρχη η ΑΕΛ - Έριξε στο... καναβάτσο τον Πανιώνιο και του έβαλε τέσσερα! (BINTEO)

Sportdog Team
Κυρίαρχη η ΑΕΛ - Έριξε στο... καναβάτσο τον Πανιώνιο και του έβαλε τέσσερα! (BINTEO)

Μεγάλη νίκη με 4-2 για τους "βυσσινί".

Την τέταρτη νίκη της στη Superleague πανηγύρισε εν μέσω... έκρυθμης ατμόσφαιρας η ΑΕΛ, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-2 επί του Πανιωνίου στη Λάρισα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 14' ο Νούνιτς, όμως η απάντηση των Κυανέρυθρων ήταν άμεση, καθώς ο Μασούρας ισοφάρισε στο 18'.

Στο 39' ο Τσιλούλης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και έκανε το έργο της ΑΕΛ πιο εύκολο. Στο 53' ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το 2-1, ενώ στο 58' ο Μπαργκάν διαμόρφωσε το 3-1.

Στο 64' ο Νούνιτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λάρισας γράφοντας το 4-1, με τους Νεοσμυρνιώτες να μειώνουν απλά στο τέλος σε 4-2 με τον Ντουρμισάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τα υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια, ενώ σε κάποιο σημείο του ματς υπήρξε ένταση στις εξέδρες, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να βγάζει μια απίστευτη ανακοίνωση.

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΛ (4-1-4-1): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν (68’ Πίτι), Μπαργκάν (82’ Σαχίτι), Κόεφ (22’ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς. 

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκεζ, Μπανανά, Κότσιτς (60' Παπαγεωργίου), Πίρις, Κεϊτά, Τσιλούλης, Οικονομίδης (67’ Σαραμαντάς), Μασούρας, Ντουρμισάι. 

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags