Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μαουρίσιο για το ματς με Τσέλσι: «Έπαιξα με ενοχλήσεις, αν και φοβόμουν»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-01 19:57:00

Αποκάλυψη Μαουρίσιο για το ματς με Τσέλσι: «Έπαιξα με ενοχλήσεις, αν και φοβόμουν»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαουρίσιο για το ματς με Τσέλσι: «Έπαιξα με ενοχλήσεις, αν και φοβόμουν»

Ατάκες για το πρωτάθλημα και την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε στην κάμερα της Nova και αποκάλυψε πως έπαιξε κανονικά για 70 λεπτά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος παραδέχθηκε ότι η μέτρια πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη οφείλεται στα λάθη που έκαναν όλοι στην ομάδα και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το 70λεπτο στο Λονδίνο: «Είχα ένα πρόβλημα στο γόνατα. Επέστρεψα με την Ξάνθη και ένιωσα πάλι ενοχλήσεις, αλλά δούλεψα με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές και αν και φοβόμουν στην αρχή μπήκα στο παιχνίδι με την Τσέλσι, με ελάχιστες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Έχω ακόμα ένα μικρό θέμα, αλλά με τη δουλειά που κάνουμε δεν θα έχω πρόβλημα. Όσο για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, ήταν πολύ δύσκολο. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα χωρίς πόνο, αλλά στεναχωρημένος για την εξέλιξη του αγώνα. Μείναμε με 10 παίκτες και ήταν ακόμα χειρότερη η κατάσταση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα. Παλέψαμε βέβαια και θέλουμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία για το μέλλον. Το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε τα έξι παιχνίδι που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να τα κερδίσουμε για να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Για την δυσκολία της μετάβασης από το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: «Νομίζω ότι αν θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο τον ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Η Τσέλσι πέρασε και τώρα έρχεται η Λαμία, που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε πρόκληση».

Για το πως του φάνηκε η εμπειρία να αντιμετωπίζει την Τσέλσι: «Είναι ωραίο να παίζεις κόντρα σε αυτές τις ομάδες. Κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη όμως πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Ακόμα και μετά την ήττα, αλλά και γενικά τις κόντρες με τις ομάδες αυτού του επιπέδου, κερδίζουμε πράγματα και γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά μέσα από τη δουλειά μας και να τον καθιερώσουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Ήταν μία ωραία εμπειρία το παιχνίδι στο Λονδίνο».

Για την δύσκολη θέση του ΠΑΟΚ με την πρόκριση στο Europa League: «Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα τύχης. Κάναμε λάθη όλοι, οι παίκτες, ο προπονητής όλοι. Ήταν μερικές άσχημες στιγμές κόντρα σε ομάδες που είχαν καλά στοιχεία. Χάσαμε τρία παιχνίδια, που θα μπορούσαμε να μην έχουμε χάσει. Μπήκαμε όμως σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, αλλά δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Στρέφουμε την προσοχή μας στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε και το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι για να δούμε τι θα γίνει. Έχουμε την ευκαιρία αν κερδίσουμε να περάσουμε. Χάσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια, επειδή ο αντίπαλος έκανε καλύτερη δουλειά από εμάς. Η ευθύνη είναι συνολική».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία: «Κατά τη γνώμη μου πρέπει να συνεχίσουμε όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε αυτή τη φιλοσοφία και πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Είναι σημαντική αναμέτρηση και δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης και την νοοτροπία μας. « .
Για τη Λαμία: «Ξέρουμε ότι είναι μία σκληρή και συμπαγής ομάδα. Είναι δυνατή στην έδρα της. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε τη δουλειά μας και ελπίζω ότι θα φύγουμε με το τρίποντο, θα γυρίσουμε στη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags