Facebook Pixel Στη λίστα της Μπάγερν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!
| 2018-12-02 12:10:00

Αδιανόητη «αποκάλυψη» για Βλαχοδήμο - Ατάκα που τον «στέλνει» σε μεγαθήριο - Λέτε;

Sportdog Team
Αδιανόητη «αποκάλυψη» για Βλαχοδήμο - Ατάκα που τον «στέλνει» σε μεγαθήριο - Λέτε;

Δε θα έχει ξαναγίνει τόσο σπουδαίο deal...

Εντυπωσιακή είναι η εξέλιξη που παρουσιάζει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει, ήδη, να γίνει αναντικατάστατος στην Μπενφίκα.

Ο νεαρός κίπερ είχε δείξει από την παρουσία του στο Τριφύλλι τις δυνατότητες και τις προοπτικές που είχε για μεγάλη καριέρα και φυσικά και μόνο που οι "αετοί" τον αγόρασαν αποδεικνύει το πόσο πολύ έχουν ανέβει οι "μετοχές" του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Και μπορεί, να δέχτηκε πέντε γκολ στο παιχνίδι με την Μπάγερν, όμως δεν είχε ευθύνη σε κανένα από αυτά και φυσικά δεν έχασε καθόλου το έρεισμα που έχει πλέον στην ευρωπαϊκή αγορά.

Και το λέμε αυτό, καθώς ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στα "μπλοκάκια" πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μία από αυτή είναι και η Μπάγερν Μονάχου.

Οπότε δεν πρέπει να προκαλεί καμία εντύπωση το σχόλιο που έκανε μετά το τέλος του αγώνα της Μπάγερν με τη Μπενφίκα, ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας πολύ καλός νεαρός παίκτης με πολλές ικανότητες. Νομίζω πως είναι καλό για το μέλλον που η Μπενφίκα διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως ο Βλαχοδήμος».

Η δήλωση και μόνο από έναν παίκτη όπως τον Νόιερ δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα... πεπραγμένα του Βλαχοδήμου και βέβαια εκτινάσσει ακόμα περισσότερο την δημοφιλία του σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags