Facebook Pixel Sportdog.gr | Τί ματσάρα! Απίστευτη ανατροπή… στην ανατροπή της Άρσεναλ και «4αρα» στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-02 18:03:00

Τί ματσάρα! Απίστευτη ανατροπή… στην ανατροπή της Άρσεναλ και «4αρα» στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τί ματσάρα! Απίστευτη ανατροπή… στην ανατροπή της Άρσεναλ και «4αρα» στην Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη των «κανονιέρηδων» με 4-2.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο φετινό ντέρμπι μέχρι τώρα στην Αγγλία, η Άρσεναλ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με σκορ 4-2!

Η εξέλιξη του σκορ βέβαια ήταν… τρελή, όπως και ο ρυθμός του ματς, καθώς οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν 1-0, τα «σπιρούνια» το γύρισαν σε 1-2, όμως η Άρσεναλ με τρία γκολ σε είκοσι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο τα έφερε όλα τούμπα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ουνάι Έμερι έφτασε τους 30 βαθμούς και έπιασε στην τέταρτη θέση την Τότεναμ, η Τσέλσι βρίσκεται στο +1, η Λίβερπουλ στο +3 με ματς λιγότερο και η Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή με 38 βαθμούς!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η Άρσεναλ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό, με πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Τότεναμ κατάφερε να το γυρίσει. Στο 30’ ο Ντάιερ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 34’ ο Κέιν με αυστηρό πέναλτι έγραψε το 1-2!

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν… δαιμονισμένοι και έφεραν το ματς τούμπα. Στο 56’ ο Ομπαμεγιάνγκ με σουτάρα εκτός περιοχής έκανε το 2-2, ο Λακαζέρ στο 75’ με μακρινό σουτ και κόντρα το 3-2, ενώ στο 77’ ο Τορέιρα με εκπληκτικό τελείωμα έβαλε το… κερασάκι για το 4-2!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags