Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Λιβάγια, να γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ – Τι είπε για τα κιλά
| 2018-12-02 22:53:00

Φοβερός Λιβάγια, να γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ – Τι είπε για τα κιλά

Sportdog Team
Φοβερός Λιβάγια, να γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ – Τι είπε για τα κιλά

Ο Κροάτης εξήγησε τι συνέβη μετά το 2-0 στο ΑΕΚ-Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα ο Λιβάγια σημείωσε: «θέλαμε πολύ τη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο. Συγγνώμη στον κόσμο της ΑΕΚ γιατί τελευταία δεν παίζαμε καλά και θέλαμε πολύ να μπούμε και πάλι στον σωστό δρόμο, για να επανέλθει η ΑΕΚ στα θετικά αποτελέσματα»

Για το γεγονός ότι επανήλθε στα γκολ δήλωσε: «είμαι χαρούμενος. Είχα τη διάθεση και την όρεξη να βοηθήσω την ομάδα. Σημαντικό ότι σκόραρα, αλλά πιο σημαντική η νίκη».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από όσα συνέβησαν τελευταία στα Σπάτα απάντησε: «δεν σκεφτόμουν κάτι από αυτά που έγιναμ. Με τη σημερινή νίκη κάναμε ένα βήμα μπροστά για την ομάδα».

Για τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ υπογράμμισε: «η αλήθεια είναι, πως όταν μπήκα σκεφτόμουν μόνο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Σκέφτηκα να μην πανηγυρίσω το γκολ λόγω της απόδοσής μου τον τελευταίο καιρό. Ευτυχώς πήγαν καλά τα πράγματα και βοήθησα».

Για την κριτική που του ασκείται, δήλωσε: «θα βγουν ευθύνες και διάφορα που ισχύουν ή όχι. Μπορεί κάποιος να πει ότι είχα κάποια κιλά παραπάνω φέτος. Συμβαίνει αυτό, ακόμα κι αν η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι την προηγούμενη χρονιά να βγαίνουν τέτοιες φήμες, εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά».

Για το αν επηρεάστηκε η απόδοσή του από το γεγονός ότι έχασε τα περισσότερα παιχνίδια του Champions League, απάντησε: «Όταν έβλεπα να παίζουν οι συμπαίκτες μου στο Champions League και εγώ ήμουν μακριά δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Επίσης όταν δέχθηκα τη δεύτερη κίτρινη και έκανα το πέναλτι με τον Άγιαξ ήταν λογικό να αισθανθώ ο πιο άτυχος παίκτης στον κόσμο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «το σίγουρο είναι ότι θα μας βοηθήσει η νίκη. Είμαστε 12 βαθμούς πίσω, αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος. Κι οι άλλες ομάδες μπορεί να έχουν μια δύσκολη περίοδο. Η δική μας κράτησε έναν μήνα. Θα δούμε πόσο θα διαρκέσει η δική τους και ελπίζουμε να μπορέσουμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την απόσταση».

Τέλος, για την ευθύνη που αισθάνεται μετά την απόκτησή του το καλοκαίρι, είπε: «αισθάνομαι την ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόσμο, γιατί φέτος δεν πάμε καλά και πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα και βγήκαμε στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags