Facebook Pixel Τεράστιο ρίσκο Χατζηγιοβάνη - Θα τον είχαν «κρεμάσει» - Έκλεισε στόματα - Κάτι ξέρει ο Δώνης…
| 2018-12-03 11:42:00

Τεράστιο ρίσκο Χατζηγιοβάνη - Θα τον είχαν «κρεμάσει» - Έκλεισε στόματα - Κάτι ξέρει ο Δώνης…

του Νίκου Στεργίου
Τεράστιο ρίσκο Χατζηγιοβάνη - Θα τον είχαν «κρεμάσει» - Έκλεισε στόματα - Κάτι ξέρει ο Δώνης…

Από Θεός… άμπαλος σε μία φάση. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. 

Πρώτο θέμα στα «πράσινα» ρεπορτάζ είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος χάρισε στον Παναθηναϊκό μια σπουδαία ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη. Μάλιστα, οι περισσότεροι στέκονται στην εκτέλεση αλά Πανένκα του νεαρού άσου, καθώς ήθελε πολύ θάρρος και «κότσια» να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από την άλλη, βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο μικρός πήρε τεράστιο ρίσκο και πως αν το πέναλτι είχε διαφορετική κατάληξη σίγουρα σήμερα πολλοί θα περνούσαν τον 21χρονο άσο από… πριονοκορδέλα. Έτσι είναι, βέβαια, στην Ελλάδα μια «μαγεία» σε κάνει… Θεό κι ένα λάθος μπορεί να σε στήσει απευθείας στον τοίχο.

Όπως και να έχει, αφού ο Γιώργος Δώνης αποθέωσε τον μικρό και δήλωσε δημόσια ότι τον πιστεύει και τον στηρίζει, τότε αυτός σίγουρα γνωρίζει καλύτερα ποιες είναι οι δυνατότητες του παίκτη και τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι του, ή στην αγωνιστική του συμπεριφορά, για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Άλλωστε, ο μικρός περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και δεν κάνει τα μεγάλα παιχνίδια που έκανε στην αρχή της σεζόν. Ακόμα και χθες στο «Βικελίδης» δεν έπιασε σούπερ απόδοση και γενικά ήταν «χαμένος» στο γήπεδο, όπως, άλλωστε, και αρκετοί συμπαίκτες του.

Όμως, από την άλλη, οι παίκτες που βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο, μπορούν να «εμφανιστούν» σε ένα παιχνίδι ακόμα και στις καθυστερήσεις. Χρειάζονται μία φάση, μία δική τους στιγμή, για να βάλουν τη σφραγίδα τους σε ένα ματς. Κι αυτό έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χθες με αν μη τι άλλο πολύ εντυπωσιακό τρόπο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπαμ» με Μαυρία - Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα - Έγινε η πρώτη επαφή - Πού πάει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags