Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για Μελιόπουλο: «Τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ και... - Αυτή θα είναι η θέση του»
| 2018-12-03 19:53:00

Αποκάλυψη για Μελιόπουλο: «Τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ και... - Αυτή θα είναι η θέση του»

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μελιόπουλο: «Τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ και... - Αυτή θα είναι η θέση του»

Τι συνέβη με τον νεαρό άσο της Ξάνθης, που έκλεισε ο Δικέφαλος.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην μέσος της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ταλέντο και την ποιότητα του Μελιόπουλου, που έκλεισε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ποιότητα του Μελιόπουλου: «Είναι ένα παιδί με καλές προδιαγραφές και πολύ καλά στοιχεία. Γι’ αυτό το παιδί έχει πάρει παιχνίδια στην πρώτη ομάδα. Ήρθε από τη Βέροια. Ο  Νίκος Κεχαγιάς διέκρινε κάποια στοιχεία του. Ο παίκτης δεν ήταν στις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ γι’ αυτό και τον πήρε η Ξάνθη. Χρειάζεται δουλειά για να εξελιχθεί και να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο».

Τη θέση που θα παίζει στο μέλλον: «Πιστεύω στο μέλλον θα μας απασχολεί περισσότερο ως στόπερ. Είναι γρήγορος και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αν δουλέψει, θα γίνει ένας πολύ σύγχρονος κεντρικός αμυντικός».

Σε ποια ομάδα εντυπωσίασε περισσότερο ο Μελιόπουλος: «Νομίζω πως εντυπωσίασε με την Εθνική. Έπαιξε με Ξάνθη πολλά παιχνίδια και έβαλε γκολ στη Σούπερ Λιγκ σε νεαρή ηλικία. Μου αρέσει το θράσος του και ότι επιμένει στις φάσεις. Θέλει δουλειά όμως γιατί οι απαιτήσεις μεγαλώνουν όσο περνά ο καιρός».

Αν είναι καλό να φεύγει τόσο νωρίς από την Ξάνθη για μεγάλη ομάδα ή θα ήταν καλύτερο να περίμενε λίγο ακόμη: «Πιστεύω ότι είναι χρήσιμο για την καριέρα σου να εξελίσσεσαι και να παίζεις σε μεγάλη ομάδα. Όπως έκαναν  οι Λημνιός και Ζαμπά που έχουν καλύτερους συμπαίκτες και ανθρώπους να τους μαθαίνουν πράγματα. Η ηλικία δε παίζει ρόλο τόσο πολύ. Ο μικρός έχει πολλά να κερδίσει παίζοντας σε καλύτερες ομάδες. Πρέπει να δουλέψει ώστε να είναι πιο χρήσιμος. Υπάρχουν κι’ άλλα παιδιά που βγάζει η Ξάνθη παρά τις δυσκολίες. Η ομάδα λειτουργεί σοβαρά, δε χρωστάει και σε αυτό οφείλεται το ότι βγάζει παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags