Facebook Pixel Sportdog.gr | Άδικη ήττα είδε ο Χάβος – Φοβήθηκε την τιμωρία και δεν μίλησε για το πέναλτι
| 2018-12-03 23:15:00

Άδικη ήττα είδε ο Χάβος – Φοβήθηκε την τιμωρία και δεν μίλησε για το πέναλτι

Sportdog Team
Άδικη ήττα είδε ο Χάβος – Φοβήθηκε την τιμωρία και δεν μίλησε για το πέναλτι

Ο προπονητής της Λαμίας έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Ο προπονητής της Λαμίας στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλο σου, να μην τον φοβηθείς και να παίξεις επιθετικά όπως κάνεις απέναντι σε ομάδες του ίδιου επιπέδου με τη δική σου. Αυτά τα τρία πράγματα τα κάναμε αλλά είδατε ότι δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά αλλά και για τον κόσμο που θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη συμπαράσταση του. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ακόμα την εικόνα του αγώνα και το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Εμείς μπήκαμε στον αγώνα να παίξουμε δημιουργική ποδόσφαιρο και να περιορίσουμε μια ομάδα που έχει δεδομένη ποιότητα. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φάση του πέναλτι γιατί απαγορεύεται να μιλώ για διαιτησίες γιατί υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα κρύο γκολ για εμάς από μια στημένη φάση. Και στο ποδόσφαιρο πλέον οι περισσότερες φάσεις για γκολ έρχονται από εκεί στα πλάγια αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε».

Για την αποβολή του Κάνιας και το γεγονός ότι δεν λειτούργησε θετικά για την δική του ομάδα: «Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά αυτό συνέβη. Γιατί μπορεί εμείς να είχαμε παίκτη παραπάνω αλλά ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε πολύ καλά στην άμυνα και δεν βρήκαμε τρόπους να την αντιμετωπίσουμε. Δεν βρήκαμε λύσεις και ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση. Αλλά το χειροκρότημα του κόσμου είναι σημαντικό για εμάς γιατί είδε ότι κάνουμε μια προσπάθεια και οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags