Facebook Pixel Απίθανη «είδηση» για Ολυμπιακό και Ερνάνι - Τους τρέλανε ο Μαρτίνς με Τουρέ
| 2018-12-04 11:38:00

Απίθανη «είδηση» για Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω top όνομα; - Τους τρέλανε ο Μαρτίνς, φοβερό «θράσος»

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανη «είδηση» για Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω top όνομα; - Τους τρέλανε ο Μαρτίνς, φοβερό «θράσος»

Τι «κουφό» έγινε στην Πορτογαλία; Όλοι «σούζα» στα αποδυτήρια.

Έγινε λόγος σχετικά με την παρουσία σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα για να δει από κοντά το παιχνίδι Μποαβίστα-Πόρτο. Μάλιστα, γράφτηκε κιόλας ότι οι Πειραιώτες ήθελαν να τσεκάρουν τον Ερνάνι, τον πρώην «ερυθρόλευκο» άσο.

Πάντως, θα πρέπει να πούμε πως δεν αποτελεί... είδηση το γεγονός ότι άνθρωπος των Ερυθρολεύκων βρέθηκε σε αυτό παιχνίδι για να τσεκάρει στόχους. Οι Πειραιώτες έχουν Πορτογάλο σκάουτερ εδώ και χρόνια μόνιμα στη χώρα για να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια των top ομάδων και να ενημερώνει σχετικά τους Ερυθρόλευκους για ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν.

Ειδικά, μάλιστα, για το συγκεκριμένο ματς, όπου έγινε γνωστό ότι ο σκάουτερ του Ολυμπιακού παρακολούθησε από τις εξέδρες, δεν προέκυψε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr. Ούτε από την ομάδα των γηπεδούχων, ούτε από την ομάδα της Πόρτο, όπου οι Πειραιώτες η αλήθεια είναι πως ξέρουν καλά το ρόστερ της και μάλλον δε χρειάζεται... σκάουτινγκ για τους πιθανούς στόχους. Πόσω μάλλον για έναν παίκτη που έχει περάσει από την ομάδα και τον γνωρίζουν. 

Η δικαιοσύνη του Μαρτίνς

Στο μεταξύ, η τοποθέτηση χθες του Πέδρο Μαρτίνς για τον Γιάγια Τουρέ, ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα, καθώς παραμένει ανέτοιμος, ενώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζεται, ήχησε πολύ καλά στο εσωτερικό της ομάδας. Από την άποψη ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε, για πολλοστή φορά, ότι είναι δίκαιος και πως δίνει φανέλα βασικού μόνο σε όσους το αξίζουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο τεχνικός του Ολυμπιακού κέρδισε από την πρώτη στιγμή τα αποδυτήρια της ομάδας και κρατάει άριστες σχέσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος δεν κάνει εξαιρέσεις, διατηρεί τις ισορροπίες κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει και η διοίκηση, η οποία δε θέλει να διαταράξει το κλίμα εντός των αποδυτηρίων, μιας και ο προπονητής χειρίζεται εξαιρετικά το συγκεκριμένο κομμάτι. Γι’ αυτό δεν έχει γίνει καμία «παρέμβαση» στην υπόθεση του Ιβοριανού σούπερ σταρ, παρόλο που πρόκειται για την πιο ηχηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέφαντος: «Μ’ αυτόν γελάνε τα τσιμέντα - Δε μασάει ο Μαρινάκης - Έχει δίκιο ο Μαρτίνς - Πεταμένα λεφτά ο...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags