Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ - Κατατέθηκε η...
| 2018-12-04 13:38:00

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ - Κατατέθηκε η...

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ - Κατατέθηκε η...

Ακόμα ένα βήμα για την "Αγιά Σοφιά".

Κατατέθηκε σήμερα η μελέτη για την υπογειοποίηση στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 2Α του Ν. 3316/2005, όπως προστέθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 29 του Ν. 4014/2011 και διατηρήθηκε σε ισχύ με το αρ. 377 παρ. 40 του Ν. 4412/2016, ανακοινώνει ότι:

Κατατέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής η μελέτη με τίτλο “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας” από την Ανώνυμη Κατασκευαστική Εταιρεία με την επωνυμία “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.” για λογαριασμό του Αθλητικού Σωματείου “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ” (Α.Ε.Κ.). Η μελέτη εκπονήθηκε δωρεάν και άνευ ανταλλάγματος και η διαδικασία αποδοχής της εν λόγω μελέτης εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Αττικής με την υπ’ αρ. 163/2014 απόφαση.

Η ανακοίνωση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής και στην ιστοσελίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σύμφωνα με τις αναφερόμενες διατάξεις, προκειμένου μέσα σε χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει γνώση και να υποβάλλει παρατηρήσεις επί της προαναφερθείσας μελέτης.

Η μελέτη διατίθεται προς γνώση στα γραφεία της Υπηρεσίας (πληροφορίες: κ.κ. Μ. Κύρκος & Αλ. Καλογερόπουλος Λεωφ. Συγγρού 80-88, 5ος όροφος, τηλ. 213.2065346) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση αυτής μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στις ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags