Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζουν» στον Ατρόμητο με την διαιτησία - «Επίσημα παράπονα» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
| 2018-12-04 20:48:00

«Βράζουν» στον Ατρόμητο με την διαιτησία - «Επίσημα παράπονα» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
«Βράζουν» στον Ατρόμητο με την διαιτησία - «Επίσημα παράπονα» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Κίνηση που θα συζητηθεί από τον Σπανό.

Παραπονέθηκε με επίσημο τρόπο στην ΚΕΔ ο Ατρόμητος για όσα έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Οι περιστεριώτες είχαν ζητήσει ακρόαση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μετά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος; Οι «μπλε» είχαν αιτηθεί πριν την τριάδα αγώνων κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αλλά και αυτόν με τους «ερυθρόλευκους» τον ορισμό ξένων ρέφερι. Ωστόσο, παρά τη σύμφωνη γνώμη του «δικεφάλου του Βορρά» και των Πειραιωτών τα ματς έγινε με Έλληνα διαιτητή.

Από τον Ατρόμητο επεσήμαναν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι με αυτή τη συμπεριφορά φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της ΚΕΔ να μην δίνεται το δικαίωμα σε μια ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το όνομά της.

Ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε χθες στην ΚΕΔ και εξέφρασε τα παράπονά του στον Περέιρα και δεν εισέπραξε αρνητική απάντηση. Ωστόσο, η επιτροπή επεσήμανε ότι υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τους διαιτητές και φυσικά ότι είναι αυξάνεται το κόστος ενός αγώνα όταν δεν σφυρίζει Έλληνας. Φαίνεται ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να οριστεί ξένος διαιτητής στα ματς του δεύτερου γύρου κόντρα στους «μεγάλους».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags