Facebook Pixel Έρχεται επιθετικός τον Γενάρη στον Ολυμπιακό, φεύγει ο Χασάν!
| 2018-12-04 22:02:00

Έρχεται ο παικταράς και φέρνει τα πάνω-κάτω! Ποιος «τρέμει» στον Ολυμπιακό, «τρελαμένος» ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Έρχεται ο παικταράς και φέρνει τα πάνω-κάτω! Ποιος «τρέμει» στον Ολυμπιακό, «τρελαμένος» ο Μαρτίνς

Μεγάλες αλλαγές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ τον Γενάρη.

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού, καθώς όπως σας έχει ενημερώσει μέσω ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες το Sportdog.gr, οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά για έναν… βαρβάτο επιθετικό!

Με αφορμή μάλιστα τη συγκεκριμένη πληροφορία, πολλοί είναι αυτοί που επαναφέρουν στη συζήτηση το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος παρότι το καλοκαίρι δεν κατάφερε να φέρει μεταγραφική πρόταση που να ικανοποιεί τους Ερυθρολεύκους, τελικά αποχώρησε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Βέβαια, τότε το θέμα δεν ήταν τόσο απλό, καθώς ο Ιρανός εκτός ότι είχε «εκνευρίσει» πάρα πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού με την στάση του και με τις κινήσεις του μάνατζέρ του, αποχώρησε και επειδή δεν… χωρούσαν τρεις επιθετικοί σε μία ομάδα που θα έπαιζε με έναν κλασικό φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του επιθετικού είχε στο ρόστερ τους Χασάν, Γκερέρο και Ανσαριφάρντ και εφόσον έμεναν και οι τρεις θα έπρεπε ο ένας να λογίζεται για βασικός, ο άλλος να βρίσκεται στον πάγκο και ο τρίτος στα περισσότερα ματς στην εξέδρα.  

Γι’ αυτό και τελικά επιλέχθηκε να μείνει ο Μάνος, που θα ήταν λογικό να μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οπότε, ανάλογες… καραμπόλες θα υπάρξουν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού.

Έτσι λοιπόν, στον Ολυμπιακό επιστρέφουν και πάλι στο καλοκαιρινό πρόβλημα, καθώς με τον Μάνο να είναι ο τρίτος και ο μόνος που δεν… γκρινιάζει όταν δεν παίζει, θα πρέπει ένας εκ των Γκερέρο ή Χασάν να αποχωρήσει, αφού δεν θα παίζει.

Ο νέος επιθετικός έρχεται για βασικός ή έστω για πρώτη αλλαγή, οπότε μένε μία θέση στην 18αδα για δύο φορ. Γι’ αυτό και στο Λιμάνι θα πρέπει να «διαλέξουν» ανάμεσα στον Ισπανό και στον Αιγύπτιο και όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως αυτός που θα φύγει είναι ο δεύτερος. Άλλωστε, είναι και πιο εύκολη περίπτωση, με τον Ολυμπιακό να διακόπτει τον δανεισμό του και τον παίκτη να επιστρέφει στην Μπράγκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη εξέλιξη με Τουρέ - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς, δεν φαντάζεστε σε ποια ομάδα υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags