Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πιστεύει ο Χουλτ - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ - Φοβερή ατάκα για το πρωτάθλημα
| 2018-12-05 07:10:00

Το πιστεύει ο Χουλτ - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ - Φοβερή ατάκα για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Το πιστεύει ο Χουλτ - Τέτοιους παίκτες χρειάζεται η ΑΕΚ - Φοβερή ατάκα για το πρωτάθλημα

Ο Σουηδός άσος έχει μάθει να μην τα παρατάει.

Ο Νίκλας Χουλτ παρά τη διαφορά το -12 που έχει η ΑΕΚ από την κορυφή θεωρεί ότι δεν είναι απίθανο η κατάσταση να αλλάξει και η ΑΕΚ να μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Χουλτ στην «Ώρα»

Για το αν έστειλαν μήνυμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Ξάνθης: «Φυσικά και στείλαμε μήνυμα! Είπαμε στα αποδυτήρια, πως θέλουμε να δούμε με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ματς που απομένουν μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων. Ίσως, με αυτόν τον τρόπο να καταφέρουμε να καλύψουμε κάπως τη διαφορά που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα έχουμε κάποιον χρόνο να ξεκουραστούμε μέσα στα Χριστούγεννα, οπότε θα πρέπει να νικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το αν η ΑΕΚ είναι ακόμη μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος: «Φυσικά! Ξέρουμε, όμως ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας. Αλλά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορεί σε έναν μήνα η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα να είναι διαφορετική».

Για τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο που τέθηκαν εκτός ομάδας: «Είναι απόφαση της ομάδας. Εμείς, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι καλοί παίκτες και οι τρεις, είχαν επιτυχίες με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μας λείψουν, έπαιζαν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Αλλά είναι απόφαση του κλαμπ σε μια δύσκολη κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags