Facebook Pixel «Οργή για Βιεϊρίνια και Βούκοβιτς - Τίποτα ο ΠΑΟΚ - Διαζύγιο με Toυρέ»
| 2018-12-05 09:25:00

«Οργή για Βιεϊρίνια και Βούκοβιτς - Τίποτα ο ΠΑΟΚ - Τεράστια διαφορά - Διαζύγιο με τον...»

του Γιώργου Κτενά
«Οργή για Βιεϊρίνια και Βούκοβιτς - Τίποτα ο ΠΑΟΚ - Τεράστια διαφορά - Διαζύγιο με τον...»

Συνέντευξη-φωτιά από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο Sportdog. 

Στην άδικη εξομοίωση της φάσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Λαμία με το οφσάιντ του Βούκοβιτς εναντίον του Παναιτωλικού, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Ο πεπειραμένος δημοσιογράφος, που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σχολίασε ακόμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως φαβορί.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις μεταγραφές του χειμώνα αλλά και για τη δεύτερη παρουσία του Γιάγια Τουρέ στο λιμάνι. 

«Το γεγονός ότι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι τα λάθη που έχουν γίνει για να εξομοιωθούν, είναι από περίεργο έως και εξοργιστικό. Αν το οριακό οφσάιντ του Βούκοβιτς μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με τη χερούκλα του Βιεϊρίνια, δεν ξέρω τι να πω. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του, αλλά είναι σαφές ότι δεν γίνεται να εξισώνονται αυτές οι δύο φάσεις. Είναι για γέλια να λέμε ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός ενώ υπήρξε τέτοια φάση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ», σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Βλέπω ότι τσουβαλιάζουμε τα λάθη, αν και λάθη γίνονται παντού. Παλιά βλέπαμε μόνο συγκεκριμένα λάθη. Τώρα έχει αλλάξει η κατάσταση. Για εμένα, πάντως, είναι πασιφανής η προσπάθεια κάποιων για εξομοίωση. Αλλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

«Τίποτα ιδιαίτερο ο ΠΑΟΚ...»

Ο Ολυμπιακός διατηρεί την επαφή του με την κορυφή, αν και δεν αποδίδει τα μέγιστα. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ. 

«Δεν είναι πολύ κοντά με την κορυφή, αλλά έχει κρατήσει επαφή. Η διαφορά είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Αν αυτό το παιχνίδι είχε λήξει με βάση την εικόνα που υπήρχε, δηλαδή με άνετη νίκη του Ολυμπιακού, τα πράγματα για τις δύο ομάδες τώρα θα ήταν διαφορετικά. Γιατί ο ΠΑΟΚ από εκεί και μετά δεν έχει αποδώσει τίποτα ιδιαίτερο, αν αφαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα περισσότερο παιχνίδια τα έχει πάρει το στανιό αλλά και με... ωραίες διαιτητικές αποφάσεις. Με το στανιό έχει πάρει και ο Ολυμπιακός παιχνίδια, αλλά ακόμα και οι πλέον φανατικοί βλέπουν τη διαφορά που υπάρχει».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει το +6 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πλέον έχουμε φτάσει στη 12η αγωνιστική και δεν είναι εύκολες οι γκέλες των πρωτοπόρων, ίσως να μη δούμε και πολλές. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία, που θα μπορούσε να είχε χάσει βαθμούς, ενώ στο πρόγραμμά του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει ένα εκτός έδρας παιχνίδι για κάθε ομάδα.Τα εντός έδρας θα τα πάρουν και οι δύο. Ο Ολυμπιακός, συγκριτικά, έχει πιο δύσκολο εκτός. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να αλλάξουν πολλά, αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι καλή και γεμάτη ομάδα. Γι' αυτό και το προβάδισμά του είναι σημαντικό».

Η τεράστια διαφορά του Ολυμπιακού

Το σχόλιό σου για τις μεταγραφές του χειμώνα;

«Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για επιθετικό. Θέλει παίκτη να του λύσει το θέμα που έχει με το γκολ. Έχει δημιουργήσει 190 τελικές, όταν οι ομάδες από κάτω του σε αυτή την κατηγορία είναι στις 137, 135 κ.ο.κ. Υπάρχει τεράστια διαφορά στην παραγωγή φάσεων, δηλαδή, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα. Εντοπίζεται, κυρίως, στα γκολ που δεν έχουν έρθει από τους επιθετικούς. Είναι ένα θέμα που θα λυθεί τον Γενάρη».

«Βελούδινο διαζύγιο με Τουρέ»

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Τουρέ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περίπτωσή του. 

«Το ρεπορτάζ για τον Τουρέ, αλλά και η κοινή λογική, αναφέρει ότι όταν έχεις φέρει έναν ποδοσφαιριστή με ένα σωρό χρήματα και αυτός έχει παίξει ελάχιστα, υπάρχει θέμα. Θα έχουμε σύντομα πιστεύω ένα βελούδινο διαζύγιο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags